Keystone logo

71 Online Master Program i Teknologistudier Datavetenskap 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Teknologistudier
  • Datavetenskap
Studiefält
  • Teknologistudier (71)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online Master Program i Teknologistudier Datavetenskap

En online magisterexamen används ofta för att följa upp en kandidatexamen. Denna utbildningen kan ta ett till två år att slutföra. Det kan fokusera på vetenskap eller konst, beroende på universitetet deltog.

Vad är en online Master i datavetenskap? Detta program är ofta utformade för att ge studenterna en behärskning av datorer samtidigt lära nödvändig kompetens för dagens teknik. Denna kurs kan balansera tillämpade tekniska kurser med den grundläggande teorin krävs för att lyckas. De obligatoriska kurserna för examen kan variera men kan inkludera stora uppgifter, högpresterande datorer, webbutveckling och programvaruteknik. Beroende på vilket program, kan du behöva ta kurser i kärnområdena datorsystem, nätverk och arkitekturer; algoritmer; och programmering.

Eftersom datorer är en så stor del av livet idag, kan denna typ av examen förbereda studenterna för en blomstrande karriär.Många arbetsgivare söker dataspecialister och kan även erbjuda en högre lön eller befordran till studenter med en Master i datavetenskap.

Kostnaden för en online magisterexamen kan bero på en mängd olika faktorer, bland annat en institution prestige, ett program varaktighet och kursens krävs läroböcker. Att hitta en uppskattning kan vara svårt, men du kanske kan få en viss kostnad från universitetet du funderar på att delta.

Med en Master i datavetenskap under bältet, vilken typ av karriär kan du vara beredd på? Detta kan bero på tidigare utbildning, tidigare erfarenhet och de fält som du är intresserad av. Men många studenter med denna utbildning går vidare till att bli högpresterande dator konsulter, dataanalys specialister och mjukvaruingenjörer. Du kanske till och med kunna använda denna grad som en språngbräda för högre utbildning.

När du har bestämt att detta är rätt program, är nästa steg att gälla.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.