Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Online Masterexamina Program i Byggteknik 2023

1 Online Master Program i Byggteknik 2023

Översikt

Efter att ha tjänat en kandidatexamen, fortsätter många studenter en mästare att vidareutveckla ett ämne. Denna typ av rigorösa kurs kräver normalt två eller tre års intensiv studie, och det kan leda till mer lukrativa eller övervakande karriärpositioner.

Vad är en master i byggteknik? Denna typ av utbildning fokuserar på de forsknings- och applikationstekniker som krävs för utveckling, konstruktion och förbättring av byggnadsstrukturer och landskap. Kurser i den här utbildningsvägen kan beröra ämnen som fastigheter, ekonomi, anläggningsteknik, anläggningsförvaltning, matematik, fysik och informationsteknik.

Byggteknik är ett komplext fält som tenderar att utrusta studenter med en mängd användbara färdigheter och egenskaper som kan förbättra personliga och professionella relationer. Byggteknikstuderande är ofta mycket organiserade med starka tidskrav. Ytterligare kommunikationsfördelar kan hjälpa dessa elever att göra idéer till handlingar.

Innan du registrerar dig för kurser i ett masterprogram, ska studenterna undersöka skolans olika utbildning. Vissa program har billigare kursnivåer men kräver fler kurser för att slutföra examen. Studenter måste också komma ihåg att budgetera på bekostnad av läroböcker och andra material.

Byggteknik är ett brett spridningsfält som kan leda till en komplex mängd potentiella karriärer. Studenter med avancerad nivå kan ofta ansöka om tillsynsställningar inom detta område, inklusive distributionschef, byggnadsingenjör, ekonomichef och hållbarhetskonsult. Det finns också vanligtvis karriärer i både privat och offentlig sektor. Det är också vanligt för studenter att bedriva doktorsprogram inom detta område för att bedriva forsknings- eller undervisningskarriärer.

Runt om i världen erbjuder en mängd olika högskolor och universitet högskoleexamen. För att underlätta studien kan du fråga om deltidsstudiealternativ eller online-program så att du kan studera på nästan vilket schema som helst. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Master
  • Ingenjörsstudier
  • Väg- och vattenbyggnad
  • Byggteknik
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat