Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 6 Online Masterexamina Program i Business Intelligence 2024

6 Online Master Program i Business Intelligence 2024

Översikt

Efter avslutad grundutbildning erbjuder en magisterexamen eleverna avancerade färdigheter under en till två års heltidsstudie. Beroende på programmet avslutar eleverna vanligtvis en uppsats eller praktikplats under studietid, och får värdefull branschupplevelse utöver sin utbildning.

Vad är en Master i Business Intelligence? Ett sådant program tar vanligtvis försökt-och-sant affärsansvar och kombinerar den med modern analys för att ge företagen möjlighet att göra mer. Examensinnehavare inom detta område kan lära sig att arbeta och hantera stora data genom linsen för affärsverksamhet, tydligt definierande vägar till framgång genom att använda datavetenskap, ekonomi och marknadsföring i sina mest moderna former. Studenter först lär sig hur man arbetar med komplexa dataset och sedan förfina sina färdigheter genom att representera uppgifterna på meningsfulla sätt i olika sammanhang, mäta myren i stora datanummer och översätta dem till en verksam företagsstrategi.

Business Intelligence-studier ger många marknadsförbara färdigheter, till exempel möjligheten att utvinna och använda stor data, avancerad träning i de senaste affärstrenderna och förmågan att förmedla det mycket komplexa i flera och förenklade lägen. Dessa färdigheter är inte bara i efterfrågan på fältet, men kan ge studenterna möjlighet att få tillgång till alla aspekter av sitt dagliga liv.

Plats och längd av programmet är bara två av många faktorer som kan ändra kostnaden för ett masterprogram. Projektiva studenter ska samråda med de önskade skolans akademiska rådgivare och finansiella planeringskontor för att säkerställa att programmet passar studentens budget.

Att behålla en Master i Business Intelligence kan öppna många dörrar inom affärs- och datavetenskap. Studenter av dessa program kan fortsätta bli statistiker, lösningsarkitekter, datahanterare, databashanterare och företagskonsulter, bland många andra titlar. Rikta möjligheter finns inom marknadsföring, där denna examens betoning på stor datahantering kan driva kampanjer och förfina varumärkesstrategi.

Blås tävlingen borta och få värdefull inblick i en Master i Business Intelligence. För att hitta ditt perfekta spår, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Master
  • Företagsekonomi
  • Affärer
  • Business Intelligence
Studiefält
  • Företagsekonomi (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat