Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 6 Online Masterexamina Program i Bolagsstyrning 2023

6 Online Master Program i Bolagsstyrning 2023

overview

En magisterexamen är en sekundär akademisk examen som vanligtvis fokuserar på ett enda ämne för att utesluta de flesta andra. Den specialiserade examen gör att studenten kan visa sig behärskning av ämnet i slutet av kurserna.

Vad är en Master i Corporate Governance? En magisterexamen i bolagsstyrning fokuserar ofta på riskhantering, efterlevnad av bolagsrätt och interna kontroller. Kurser brukar koncentrera sig på företagskoncept och problem, övervakning av finansmarknaden och inkonsekvens och systemförbättring. Studenter som vill arbeta i stora företag kan också hitta klasser om fredlig konfliktlösning och medling, kooperativ förvaltning och organisation samt företagsäkerhet.

Kandidater med en magisterexamen i företagsstyrning har ofta exceptionella kompetenser. De tenderar att vara lugna framför stora grupper av människor, kommunicera bra och ha utmärkta organisatoriska färdigheter. Dessa förmågor kan förbättra studentens personliga relationer, arbetskvalitet och möjligheter till karriärutveckling.

Klasser vid universitet varierar i kostnad beroende på det valda programmet och längden på klasserna. På grund av denna variation föreslås att potentiella studenter kontaktar sin valda skolan och begär en lista över programkostnader.

Kandidater med en magisterexamen i företagsstyrning har ofta redan verkställande eller andra höga positioner inom ett företag och söker grad för att bättre förbättra sin förståelse för näringslivet. För de som ännu inte är chefer är näringslivet fullt av prestigefyllda karriärmöjligheter i olika affärsinställningar som teknik, läkemedel och sjukhus. Många akademiker finner sig också söker karriärer som internationella företagsövervakare eller företagsadministratörer. De som vill specialisera sig i chefsstöd kan hitta arbete som administrativa assistenter till chefer på hög nivå eller styrelseledamöter.

Kurser för att tjäna en magisterexamen i företagsstyrning finns i universiteten runt om i världen, vilket gör det lätt för upptagen arbetande studenter att bedriva en sekundär examen. För att starta processen, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

read_more

filters

 • Master
 • Studier i management
 • Bolagsstyrning
fields_of_study
 • Studier i management (6)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format