Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 27 Online Masterexamina Program i Bokföring 2023

27 Online Master Program i Bokföring 2023

overview

Master of Accounting akademiker är kvalificerade att bedöma, analysera och förmedla finansiell information om ett företag till intressenter, bevisa sina färdigheter för att vara mycket värdefulla eller oundgänglig. Belysa alla aspekter av företagens finansiella miljön och marknader, utveckla elevernas 'förståelse för finansförvaltningen, kapitalstruktur och marknaden teori Masterprogram i redovisning online program. Områden av koncentration inom en Master i redovisning online-program kan innehålla Treasury management och etik, finansiella marknader och institutioner, International Corporate Finance, Strategic Finance Practice, informationsteknologi och revision.

Masterprogram i redovisning online grad program kommer att bygga på tidigare kunskaper och erfarenheter från en bachelor 's examen i ett närliggande ämne. Kunskaper i undervisningsspråket är också en förutsättning, vilket kan behöva bevisas genom en undersökning.Den webbaserade undersökningen läget erbjuder en hög nivå av flexibilitet när det gäller kursen schemaläggning, gör en Master i bokföring på nätet det optimala valet för yrkesverksamma som vill utveckla sina kunskaper och färdigheter och samtidigt lägga till en konkurrensfördel för deras expertis.

Om du vill veta mer om hur du kan använda för att anmäla dig till en Master i bokföring online program på en av de utvalda universitet och handelshögskolor som anges nedan, helt enkelt scrolla ner och klicka för att läsa mer. Du kan begära att information ska skickas till dig från skolan direkt på bara en minut!

read_more

filters

  • Master
  • Studier i ekonomi
  • Bokföring
fields_of_study
  • Studier i ekonomi (27)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format