Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 16 Online Masterexamina Program i Affärsadministration 2024

16 Online Master Program i Affärsadministration 2024

Översikt

Studenter som har uppnått sina grundutbildningar kan välja att fortsätta sin utbildning för att driva examen. De med höga ambitioner och viss verklig arbetserfarenhet under sina bälten kan utöva en magisterexamen i företagsekonomi.

Vad är en civilingenjör i företagsekonomi? Det är en magisterexamen i företagsekonomi och kan också kallas MBA. Dess fokus är vanligtvis generellt och brett i naturen och kan omfatta flera ämnen och discipliner. Till exempel kan studenter studera marknadsföring, ledarskap, ekonomi och teknik. Detta breda räckvidd kan ge studenterna mer flexibilitet med karriärval eftersom de kan få exponering för så många ämnen. I allmänhet går studenter normalt inte MBA-program direkt från grundutbildningsprogram utan yrkeserfarenhet. Studenter kan ha ungefär två eller flera års anställningserfarenhet, som kan förbereda dem för de studerade ämnena.

Studenter som tjänar en magisterexamen i företagsekonomi kan förvärva interpersonella färdigheter som behövs för marknadsföring, ledning och nätverk med kollegor. Andra färdigheter som lärs ut är etik och ekonomi, som båda kan vara fördelaktiga i ett personligt och professionellt liv.

Beroende på skolan kan MBA-programmen variera i varaktighet och i läroplanen. Detta kan också påverka kostnaden, vilket kan fluktuera på grund av dessa faktorer. Studenter uppmanas att göra sin due diligence och undersöka skolorna som intresserar dem för att verifiera kostnaden.

Kandidater med MBA kan få jobb på en rad olika områden. Många kandidater kan bli företagare medan andra kan bli marknadschefer eller projektledare. Projektledare kan planera och definiera projekt för organisationer och vidta åtgärder för att se till att projekt implementeras enligt schema och inom budgetbegränsningar. Marknadsföringschefer kan vara ansvariga för ledande marknadsinsatser inom ett företag genom att se till att företagets mål uppnås.

Möjligheter för att få en Master i Företagsekonomi finns över hela världen och kan slutföras på deltid eller heltid. Vissa institutioner erbjuder online-instruktioner. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

 • Master
 • Företagsekonomi
 • Affärsadministration
Studiefält
 • Företagsekonomi (16)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat