Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 5 Online Masterexamina i humaniora  (Masterexamen (MA)) Program i TESOL 2023

5 Online Masterexamen (MA) Program i TESOL 2023

Översikt

En magisterexamen är en graduate-nivå som vanligtvis tas efter att tjäna en kandidatexamen. Magisterprogram tillåter eleverna att studera ett visst ämne på djupet och brukar ta två år att slutföra.

Vad är en online MA i TESOL? Studerande i ett magisterprogram i att undervisa engelska till som talar andra språk brukar ta kurser i mångkulturell utbildning, lingvistik, pedagogik, utformning av kursplaner, metodik och bedömning. Program kommer att hjälpa eleverna lära sig att utveckla ett klassrum planen och vilka metoder de ska använda när undervisa TESOL studenter. Även om programmet erbjuds på nätet, kan forskare räknar med att slutföra en praktikplats eller forskningsprojekt.

Slutföra en TESOL magisterprogram kan tillåta elever att kvalificera sig för högre betalande positioner.Dessutom får eleverna möjlighet att lära sig färdigheter för att förbättra deras pedagogiska förmåga och göra det möjligt för dem att arbeta med en rad olika icke-engelsk elever.

På grund av skillnader mellan program på varje skola, är det svårt att erbjuda en kostnadsuppskattning. Studenter som vill veta mer om kostnader bör fråga med deras valda institution.

Genom att fylla i en MA i TESOL programmet kan utexaminerade kunna öka sin undervisning kunskaper och färdigheter för att arbeta på avancerad nivå eller få en befordran i sina nuvarande positioner. Individer kan kvalificera sig för att ansluta sig till TESOL organisationer och ingå ledarpositioner inom utbildningsområdet. Ett program kan också hjälpa akademiker kvalificera sig för arbete i policyskapande, utformning av kursplaner eller administration. I vissa fall kan programdeltagare även kunna starta egna företag som erbjuder privata kurser för studenter.

Om du är intresserad av en karriär undervisning i engelska som andraspråk eller vill avancera i din nuvarande lärartjänster, då en magisterprogram i att undervisa engelska till som talar andra språk kan vara ett utmärkt val. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Pedagogik
  • Undervisning
  • TESOL
Studiefält
  • Pedagogik (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat