Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 17 Online Masterexamina i humaniora  (Masterexamen (MA)) Program i Ledarskap 2023/2024

17 Online Masterexamen (MA) Program i Ledarskap 2023/2024

Översikt

Studenter som strävar efter att tjäna sin magisterexamen men inte vill delta på campus klasser kan uppnå sina mål genom att fylla i en online-masterprogrammet. Denna grad möjliggör inskrivna att samarbeta med forskarnivå kurser genom en webbaserad plattform.

Vad är en MA i ledarskap? En MA i Ledarskap är ett program för att bekanta studenter med principer och teorier om ledarskap i en mängd olika sammanhang. Det är sannolikt att vara en tvärvetenskaplig läroplan med kurser hämtade från discipliner som psykologi, sociologi, ekonomi och humaniora. Några av de klasser som du kan ta inkludera Introduktion till Executive Communication, Teorier om ledarskap, organisationspsykologi och ledning i företagsmiljö.

Detta program kan ge meningsfulla fördelar för någon student som studerar genom att ge de kunskaper och färdigheter som krävs för att ta ledande roller i många olika typer av situationer.Program akademiker kan använda sin examen i deras personliga liv såväl som ett sätt att kvalificera sig för kampanjer.

Om du är intresserad av att lära mer om hur mycket en online MA i ledarskap kan kosta, kommer den bästa informationskällan vara antagningsenheten där du är intresserad av registreringen. Faktorer som påverkar kostnaderna är om du är en heltid eller deltid student och om det finns program avgifter.

Karriärmöjligheter du kan ha efter examen är ofta varierade, minst sagt. På grund av den tvärvetenskapliga karaktär av graden, kan det inte finnas en tydlig karriärväg, men du kan säkert driva positioner som projektledare, managementkonsult och bly avdelning i ett företag eller företagsmiljö. Om du vill arbeta i en annan sektor, men kan du söka nästan alla ledande ställning som gör att du kan tillämpa ledaregenskaper du finslipat under dina studier i programmet.

Din valda skolan kan vara en av de många som erbjuder en online-MA i ledarskap. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Studier i management
  • Ledarskap
Studiefält
  • Studier i management (17)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat