Keystone logo

6 Online Masterexamen (MA) Program i Humaniorastudier Kompositionstudier Kreativt skrivande 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Kompositionstudier
  • Kreativt skrivande
Studiefält
  • Humaniorastudier (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online Masterexamen (MA) Program i Humaniorastudier Kompositionstudier Kreativt skrivande

En Master of Arts delas ut till studenter som slutar sina studier på en forskarskola. Denna nivå av akademisk utbildning ger individer kompetens inom ett valt område.

Vad är en MA i Creative Writing? Denna grad hjälper eleverna att förbättra sina skrivförmåga och komplettera fiktionens verk som noveller, noveller, dikter och skärmar. Klassrumsinstruktion innebär vanligtvis att studera verk av publicerade fictionförfattare. Programdeltagare kan lära sig verksamhetssidan för publicering, vilket kan omfatta att undersöka marknader, närma sig utgivare och agenter och formatering av manuskript. Kursen kan levereras i form av workshops, bilder, föreläsningar och gruppdiskussioner. Kursens ämnen som vanligtvis omfattas är litteraturteori, samtida författare och publicering, fiktion och film samt historia och koncept.

Elever som arbetar mot en MA i Creative Writing kan finslipa färdigheter som redigering och utformning av en treaktskonstruktion. Denna färdighetsuppsättning kan öka deras chans att lyckas inom detta område. Tålamodens betydelse odlas ofta, vilket kan gynna dem på flera områden i livet.

Prisintervallet för att tjäna en MA i Creative Writing är bred eftersom universiteten tar ut olika avgifter. Att studera och jämföra skolor kan hjälpa studenter att välja ett program som passar dem.

Generellt sett finns det en stor efterfrågan på författare och författare inom en mängd olika sysselsättningssektorer, såsom marknadsföring, journalistik, publicering, undervisning och affärer. Det finns karriärmöjligheter i regeringen, ideella organisationer och företagssektorer. I många fall väljer akademiker självständigt arbete och säkra kontraktsbaserade skrivuppgifter från tidskrifts-, tidnings- och tidningsutgivare. Dessutom startar många skrivprofessorer karriär som självutgivna författare. Populariteten på detta område har resulterat i mer konkurrens om jobb, särskilt i förlagsbranschen.

MA i Creative Writing-program erbjuds via online-klasser, vilket är idealiskt för personer som föredrar en avslappnad inlärningsmiljö. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.