Keystone logo

0 Online Masterexamen (MA) Program i Företagsekonomi Affärer Företagsekonomi 2024

Filter

Filter

 • Masterexamen (MA)
 • Företagsekonomi
 • Affärer
Studiefält
 • Företagsekonomi (0)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Inga program uppfyller dina sökkriterier. Förfina dina filter.

  Clear filters

  Online Masterexamen (MA) Program i Företagsekonomi Affärer Företagsekonomi

  För studenter som vill avancera i sina studier i ett visst ämnesområde, kan en magisterexamen erbjuda denna utbildningsnivå. Studenter behöver vanligtvis en kandidatexamen att ange ett mastersprogram, som vanligtvis tar ungefär två år att slutföra.

  Vad är en online MA i företagsekonomi? En magisterprogram i företagsekonomi tillåter en student att studera olika affärs ämnen som behövs för att arbeta på hög nivå ledande positioner. Kurser kan omfatta allmänna ämnen områden, såsom organisatoriskt beteende, förvaltningsstrategi och internationell ledning av verksamheten. Eleverna kan också studera affärsspecifika ämnen som de själva väljer, såsom redovisning, ekonomi, marknadsföring och personalresurser. De flesta program inkluderar ett forskningsprojekt i ett ämne studenterna önskar att specialisera sig på.

  En företagsekonomi magisterexamen kan erbjuda en person ett sätt att öka sin kunskap för avancemang inom ett valt karriär.En examen ger också möjlighet till ytterligare utbildning avancemang till en forskarutbildning.

  Mängden en elev kommer att betala för ett program beror till stor del på skolan valt och formatet av programmet tas. Den valda skolan kan erbjuda den bästa kostnadsuppskattning för studenter.

  Efter att ha avslutat en MA i företagsekonomi, kan en kandidat att kunna visa upp sina färdigheter för att hitta ett nytt arbete inom affärsområdet. Dessutom kan studenter kunna avancera i ledande roller i ett företag eller en särskild avdelning, som mänskliga resurser. Eventuella nya titlar kan omfatta marknadschef och finansiell revisor. Studenter kan till och med kunna avancera till topp ledande positioner, som VD eller CFO.

  Om du arbetar i ett företag och önskar att du kunde gå upp till en högre nivå läge, då en MA i företagsekonomi kan vara till nytta för dig.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.