Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Online Kurser Program i virtualisering 2023/2024

1 Online Kurs Program i virtualisering 2023/2024

Översikt

Kurser är ämnesspecifika klasser tillgängliga på gemenskapens högskolor, universitet och tekniska skolor. En kurs kan tas som en enskild klass eller som en del av ett program som kräver ett visst antal kurser som ska fyllas i.

Vad är en kurs i virtualisering? Innovation är kärnan i virtualiseringskurser, och det är ett fält som växer snabbt. Elever lär sig vanligtvis grunden för virtualisering i en molnmiljö som är relaterad till virtuell maskinvara, lagring och nätverksresurser. I grund och botten kan de lära sig att skapa en identisk virtuell dubblett av ett konkret objekt. Coursework fokuserar ofta på tekniken bakom virtualisering och hur man övervakar och felsöker det, samt fördelarna med kostnad, effektivitet och energi. Studenter kan också dyka in i förstärkt och virtuell verklighet och lära sig tekniken bakom att skapa realistiska simulerade scenarier.

Medan tekniska färdigheter kan öka karriären, så kan de många mjuka färdigheterna förbättra människor genom att ta den här typen. Den ständigt föränderliga miljön i tekniken hjälper eleverna att bli mer anpassningsbara och bättre kritiska tänkare och kommunikatörer.

Kursens pris beror på vilken skolan som är vald, längden på klassen och om förutsättning eller flera kurser krävs. Varje institution fastställer sin egen kostnad för en kurs, så studenterna kan förvänta sig skillnader mellan skolor.

Omfattningen av virtualisering på arbetsplatsen är bred men hänför sig typiskt till IT-världen. Den typ av kurs som tas kommer att påverka vilken karriär som finns tillgänglig. Vanligtvis kräver dessa jobb någon typ av certifiering eller examen. Många elever hittar karriärer som mjukvaruutvecklare, programmerare, kvalitetsingenjör eller systemadministratör. Den kreativitet som är inblandad i att skapa förstärkt eller virtuell verklighet kan öppna dörren till roller som 3D-modellerare, interaktionsdesigner eller apputvecklare. Studenter kan också använda sin kunskap inom områden som utbildning, forskning och projektledning.

Ett antal virtualiseringskurser finns tillgängliga både online och på ackrediterade skolor över hela världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Kurs
  • Teknologistudier
  • Informationsteknologi
  • virtualisering
Studiefält
  • Teknologistudier (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat