Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Online Kurser Program i Tjänstdesign 2024

1 Online Kurs Program i Tjänstdesign 2024

Översikt

En online-kurs är en enda, riktad väg studier inom ett visst område där kurser sker över internet. Kurser sträcker sig från allmän till specifik i sina ämnen, och fokus och kan vara lång eller kort sikt i naturen.

Vad är en online-kurs i tjänstedesign? Detta är en specialiserad klass som fokuserar på användningen av en Information Technology Infrastructure Library, eller ITIL, för att hantera behoven IT-tjänster av företag. Kurser täcker ämnen som syfte och användning av servicedesign, analysera kundernas behov att förbättra servicen, och med hjälp av serviceprinciper konstruktion för att lösa användarproblem och förbättra ett företags förmåga att tillhandahålla tjänster till sina kunder.

De kunskaper som lärs ut i en service design kurs förbereda studenterna för karriärer inom IT-området. Program akademiker kan utöka och förbättra befintliga tjänster eller skapa helt nya tjänster design för växande företag.Dessa färdigheter erbjuder möjligheter till avancemang i den expanderande IT-området samt ökad inkomstpotential.

Kostnaden för en kurs i tjänstedesign varierar från program till program och beror på längden och djupet av kurser inblandade. Det rekommenderas att kontakta universitet med kurser som du är intresserad av att fastställa kostnaderna.

Tjänstedesigners ofta hitta sysselsättning i många olika typer av företag och organisationer inom den offentliga och den privata sektorn. Med jobb som designchefer, forskare eller strateger, designers servicearbete för att identifiera och tillfredsställa kundernas och kundernas behov i en rad olika områden. De använder konsumentundersökningar för att skapa fängslande varumärken och personas som talar till deras målgrupp och samtidigt säkerställa att tekniken fungerar alltid i tjänst hos kunderna.

Tjänstedesign kurser finns genom olika utbildningsprogram runt om i världen.Med online-kurser, studenter har de mest flexibla alternativ för att styra deras väg studier. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

 • Kurs
 • Designstudier
 • Tjänstdesign
Studiefält
 • Designstudier (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat