Keystone logo

121 Online Kurs Program i Språk 2024

Filter

Filter

  • Kurs
  • Språk
Studiefält
  • Språk (121)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online Kurs Program i Språk

Kurser i högre lärande fokuserar vanligtvis på ett visst ämne. De är ofta en akademisk term och tas till en examen eller certifiering. De kan också tas som en fristående klass.

Vad är en kurs på språk? Denna typ av kurs lär sig vanligtvis studenterna talade och skriftliga former av ett främmande språk. Eleverna är ofta nedsänkt på språket och lär sig sin historia, människokulturen som talar det och sociala aspekter relaterade till språket. Dessa kurser är tillgängliga för nybörjare och studenter som tjänar en examen. En rad språkkurser finns tillgängliga, inklusive engelska, kinesiska, koreanska, franska, tyska, italienska, ryska, portugisiska och vietnamesiska. Vissa skolor erbjuder också teckenspråk.

En kurs på ett främmande språk har potential att erbjuda ovärderliga fördelar. Det kan göra det möjligt för eleverna att skaffa sig färdigheter på sitt modersmål, vilket är fördelaktigt i en akademisk och professionell karriär. Studenter kan också lära sig lyssnande strategier och icke-verbala färdigheter.

Kostnaderna för denna typ av kurs varierar beroende på skolan. Om de tas som en del av en examen, kommer varje skola ha ett antal kurser för att slutföra programmet. Detta kommer att påverka det totala priset på undervisningen.

Att förstå och tala ett främmande språk kan gynna nästan vilken karriär som helst. Studenter som tar dessa kurser kan bara vilja bredda sin kunskap om världen, men många tar denna väg som ett steg till globalt arbete som en internationell försäljningschef, översättare eller utbildare. Även om en person inte reser, söker många yrken bi- eller flerspråkig personal. Dessa karriärer kan vara journalist, resebyrå, socialarbetare, förläggare eller bankir. Dessutom låter dessa kurser sig till regeringar och ideella organisationsroller som diplomat eller kommunikationschef.

En mängd olika språkkurser finns online och på skolor runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.