Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 2 Online Kurser Program i Public Management 2024

2 Online Kurs Program i Public Management 2024

Översikt

Public Management är ett område av studien som anser sätt offentlig politik och tjänster kan hanteras på liknande sätt organisationer inom den privata sektorn. Online-kurser i Public Management kommer att ge en översikt över hur statliga, federala, multinationella eller internationella styrande organ arbete. Studenter inskrivna i online-kurser i Public Management kommer att fokusera på effektivitet i regeringen, och kommer att bli bekant med budgetering, finansiering, personal, etiska, administration, utveckling och standardisering policy för offentliga organisationer.

Online-kurser i Public Management är utformad för yrkesverksamma som vill utveckla sin förståelse för offentlig förvaltning för en karriär förändring, befordran eller helt enkelt av personligt intresse. Eleverna kan studera hemifrån på sin dator, och kurserna varierar i längd från några dagar till ett år eller längre.Individer som arbetar idag, eller intresserade av sysselsättningen inom den offentliga sektorn, liksom ekonomer, sociologer, jurister, antropologer, statsvetare, statistiker och planerare är bland några av de blivande studenter för vilka online-kurser i Public Management är rekommenderas.

Scrolla ner för att läsa mer om hur du kan använda för att anmäla dig till en online-kurs i Public Management vid ett ackrediterat universitet eller akademisk institution, idag!

Läs mer

Filter

 • Kurs
 • Studier i management
 • Public Management
Studiefält
 • Studier i management (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat