Keystone logo

16 Online Kurs Program i Studier i administration Personaladministration (HR) 2024

Filter

Filter

  • Kurs
  • Studier i administration
  • Personaladministration (HR)
Studiefält
  • Studier i administration (16)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online Kurs Program i Studier i administration Personaladministration (HR)

Online kurser ger studenterna möjlighet att tjäna ett diplom, grad, eller certifiering på distans. Studenter som inte har tillåter scheman att delta i lektioner på ett campus kan dra nytta av att ta en online-kurs från olika högskolor och universitet runt om i världen.

Vad är en online-kurs i mänskliga resurser? Denna kurs utrustar eleverna med en översikt över viktiga personal begrepp, såsom rekryteringsstrategier, ledningsansvar, ersättningar och förmåner, anställd utbildningskoncept, performance management, och upprättarbetsgivar standarder för hälsa och säkerhet. Vissa utbildningar fokuserar på ett specialiserat område av mänskliga resurser som projektledning, teambuilding, och handledning.

Personal studenter uppnå värdefull kompetens avseende rekrytering, uthyrning och förvaltning av anställda framgångsrikt. Forskare lära sig att navigera i arbetsmiljön och hantera komplicerade situationer.

Kurser i mänskliga resurser tilltala studenter över hela världen och är tillgängliga på distans. Inga två institutionerna är likadana; Därför är kostnaderna för registrering och registrering skiljer sig åt. Kontakta din institution av intresse att bestämma olika kostnader och avgifter.

En kurs i mänskliga resurser kan leda till karriärvägar som inkluderar jobb som fokuserar på rekrytering, ersättning, riskhantering och utbildning. Rekrytering chefer är ansvariga för att fylla öppna positioner. Arbetsuppgifter innefattar att skriva annonser, granska meritförteckningar, intervjua kandidater, och göra commendations till chefer. Fördelar specialister säkerställa anställda kompenseras på lämpligt sätt för sitt arbete och tillhandahålla nödvändiga försäkringsskydd. Uppgifter hör att analysera löneuppgifter, genomför undersökningar lön, förbereder ersättningsrapporter, och förhandlar belöningar paket med tredjepartsleverantörer.Utbildning och utvecklingschefer bestämma utbildningsbehov, tillhandahålla utbildning och utvärdera resultaten av genomförda program.

Högskolor och universitet runt om i världen erbjuder flexibla och bekväma alternativ för studenter som är upptagen yrkesverksamma. Anmäla sig och slutföra kurser från var som helst i världen är möjligt genom distanskurser. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.