Keystone logo

1 Online Kurs Program i Offentlig politik 2024

Filter

Filter

  • Kurs
  • Studier i juridik
  • Politik
  • Offentlig politik
Studiefält
  • Studier i juridik (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online Kurs Program i Offentlig politik

Studenter som närmar sig onlinekurser är vanligtvis upptagna eller behöver förbli långt ifrån institutionen efter eget val. I allmänhet kräver de mer självhantering än traditionella klassrumskurser.

Vad är en online kurs i allmän ordning? Offentlig politik är en bred kategori, och kurser där den studeras erbjuds både på grundnivå och på grundnivå. Det finns också certifikatkurser som kan tas oberoende av högre utbildning. På grundnivå ingår ofta ämnen som statistik och skriftkomposition tillsammans med kärnklasser inom ekonomi och offentlig förvaltning. Graduate nivåer erbjuder ofta koncentrationer, som i energipolitik eller stadsskog. Online-certifikatkurser i allmän ordning kan skräddarsys för ett visst land eller en stad. Certifikat tenderar att erbjuda specifika kunskaper till investerade parter, till exempel politiker eller universitetsstudenter.

Att studera allmän ordning kan hjälpa studenter att bli mer engagerade medborgare genom systematisk förståelse av medborgerliga strukturer. Dessa program kan också leda till karriär inom offentlig eller sektorsektorn.

Undervisningen kan vara olika beroende på det land där institutionen är baserad. Studenter som bedriver examen i den offentliga politiken online kan förvänta sig att betala ett jämförbart belopp som de som väljer traditionella klassformat.

Att kunna göra ett positivt bidrag till samhället är ofta ett av huvudmålen för de offentliga politiska studenterna. Många är motiverade att söka offentligt kontor eller gå med icke-statliga organisationer eller icke-statliga organisationer som administrativ personal. En offentlig ställning som kan utnyttja ämnen som vanligtvis lärs i kurser på nätet är en komptroller eller revisors generalsekreterare. Dessa positioner, som vanligtvis är tillgängliga genom möte, är ofta inriktade på att upprätthålla tillsyn över finansiella institut som statskassan. En stor icke-statlig organisation kan anställa public policy kandidater för att ta hand om förhandlingar med staten och utveckla strategier för regeringens relationer.

Det finns online kurser tillgängliga för flera offentliga policy specialiseringar. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.