Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Online Kurser Program i Förvaltningsforskning 2023

1 Online Kurs Program i Förvaltningsforskning 2023

Översikt

Principen om online-lärande är att alla ämnen som lärs ut i klassrummet också kan läras på webben. Utbildningsorganisationerna går i stor utsträckning för att säkerställa att kvaliteten förblir lika, oavsett vilken metod informationen överförs.

Vad är en online kurs i ledningsforskning? Dessa kurser är ofta en del av terminutbildningsstudier som undersöker förvaltningsdataset, ofta specifikt angående samling av kvasi-experimentella prover och tillämpning av empirisk analys. Även om det inte är vanligt att hitta ett online-program som erbjuder en fullständig doktorand inom ledningsforskning, kan eleverna hitta några klasser som är tillgängliga online. Den mest sannolika kandidaten för detta onlineformat inom ramen för ett ledarskapsutbildningsprogram är huvudstegskursen, som vanligtvis involverar den guidade forskningen och genereringen av ett doktorsavhandlingskrav. Datainsamlingsstadier av dessa dokument kräver ofta att studenterna reser sig från campus. Detta avstånd kräver att all kommunikation med rådgivande personal görs genom korrespondens, vilket gör många avhandlingsperioder faktiskt online kurser.

Kandidater från ledningsforskningsprogram kan göra ett rykte i fältet genom publicerat arbete. Möjligheten att utforma och genomföra kvantitativ analys till ledningspraxis kan också vara en önskvärd färdighet för många arbetsgivare.

Kostnaderna för dessa program brukar likna andra avancerade grader inom ledning eller företagsadministration. Kontrollera med varje institution för att vara säker.

En kandidatexamen i en kurs i ledningsforskning kan hitta givande arbete som managementkonsult. Dessa typer av positioner erbjuds ibland i stora företag eller konsultföretag. I dessa roller kan konsultens uppgifter undersöka ledningssystem för att demystifiera sina underliggande funktioner och kommunicera all information som är nödvändig för politisk omvandling till ledande befattningshavare. Frilanspositionen skulle ha liknande uppgifter och ansvar, men skulle också kräva en entreprenörsanda och förmågan att utveckla strategiska partnerskap.

Dessa kurser erbjuder vanligtvis unika nätverksmöjligheter, så det är viktigt att titta på programfakultet och kursstruktur. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

 • Kurs
 • Studier i management
 • Förvaltningsforskning
Studiefält
 • Studier i management (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Närliggande studieområden