Keystone logo

28 Online Kurs Program i Livsmedelsvetenskap 2024

Filter

Filter

  • Kurs
  • Livsmedelsvetenskap
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (28)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online Kurs Program i Livsmedelsvetenskap

Online-kurser tillåter eleverna att delta i klassen i en webbaserad miljö och tjäna kredit mot en examen. Även om kursen sker på nätet, innehåller det test, läsning och diskussion hur dess på campus motsvarighet vanligtvis skulle.

Vad är en online-kurs i mat och dryck studierna? Denna kurs är avsedd att introducera studenterna till de grundläggande principer och praxis som styr verksamheten inom livsmedels- och dryckesindustrin. Några av dessa kan omfatta gästfrihet, kundservice, livsmedelssäkerhet, presentation och marknadsföring för restauranger. Studenter kan förvänta sig att bekanta sig med olika aspekter av att arbeta i, öppna, hantera och framgångsrikt driva en restaurang eller bar. Kursen kommer sannolikt även att omfatta inledande mat och dryck förberedelse färdigheter samt grundläggande affärskunskap för att ge de studerande för karriärer inom restauranger.

Denna klass kan ge många fördelar för studenter, inklusive den kunskap som behövs för att äga och driva ett livsmedelsföretag.I en mer allmän bemärkelse, men ger det ledaregenskaper, vilket kommer att vara en önskvärd egenskap hos alla jobb du råkar söka i eller ut ur livsmedels- och dryckesindustrin.

Om du vill ha en sammanfattning av de kostnader som är förknippade med en online-kurs i mat och dryck studier, det finns många faktorer som avgör kostnaden. Antagningen kommer dock att kunna erbjuda en korrekt uppskattning för dig.

Studie mat och dryck studier kommer i första hand att ge de studerande för positioner i restauranger och barer, men det finns en rad arbeten i dessa miljöer som eleverna kan dras att välja mellan. Om du strävar efter att ha en egen anläggning, kan detta naturligtvis hjälpa dig att utveckla kompetens att göra det. Kanske du siktar på att bli en chef och arbeta dig upp leden. Denna kurs kan också erbjuda värdefull kompetens som förbereder dig för din karriär.

Om du vill anmäla dig till en online-kurs i mat och dryck studier, se om en lokal skola erbjuder.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.