Keystone logo

1 Online Kurs Program i Språk Engelska Juridisk engelska 2024

Filter

Filter

  • Kurs
  • Språk
  • Engelska
  • Juridisk engelska
Studiefält
  • Språk (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Online Kurs Program i Språk Engelska Juridisk engelska

Kurser ger studenter och proffs en möjlighet att expandera sina horisonter och lära sig om ett annat ämne. Online valfria gör det möjligt att få ny kunskap nästan var som helst och inte offra fördelarna med att få en professor underlätta kursen.

Vad är en online-kurs på juridisk engelska? Denna typ av läroplan tenderar att innehålla en studie av gemensamma begrepp som används i lagstiftningen. Det kan också innehålla terminologi som vanligtvis ses i konstitutioner, stadgar, förfaranden och andra juridiska handlingar. Kurser utsätter ofta studenten för historien om några av de ordförråd som används och kan vara lämpliga för dem vars modersmål skiljer sig från engelska.

Även om många människor är bekanta med de ord och fraser som används i avtal och ansvarsfrister, skulle de flesta inte kunna tolka dem som en advokat utan hjälp av ett sådant valfritt. Försäkringspolicyer och låneansökningar är också lättare att förstå för dem som har dedikerad tid att studera juridisk engelska.

Kostnaderna beror på institutionen. I vissa fall kommer online-kurser med ett separat undervisningsschema från den traditionella delen av kollegiet. Skolorna borde kunna ge dig råd om den totala kostnaden innan du anmäler dig.

Några studenter som tar en online kurs i juridisk engelska arbetar redan som advokater eller assistenter i en nation där engelska inte talas allmänt. Framgångsrikt slutförande av ett val i juridisk ordförråd kan ge dem möjligheter att arbeta i internationella fall eller för ett advokatbyrå som gör affärer utomlands. Personer som utför administrativt arbete i företags juridiska avdelningar kan ha möjligheter att flytta till mer skickliga positioner genom att öka kunskapen.

Din karriär kan vara en spännande resa när du tar kontroll över det. Öka dina alternativ för avancemang genom att visa dig själv att vara en livslångt lärande. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.