Keystone logo

3 Online Kurs Program i Generella studier Testförberedelse GRE-testberedning 2024

Filter

Filter

  • Kurs
  • Generella studier
  • Testförberedelse
  • GRE-testberedning
Studiefält
  • Generella studier (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Online Kurs Program i Generella studier Testförberedelse GRE-testberedning

Kurser är ett lönsamt alternativ för fortbildning för upptagna personer som söker specifik kunskap eller färdigheter. Upptagen människor kan dra nytta av flexibiliteten att inte behöva välja en examenväg genast och schemat som erbjuds av kurser.
Vad är en kurs i GRE testberedning? Kurserna omfattar materialet i GRE (Graduate Record Exam) och hjälper eleverna att förbereda sig för att ta kursen. Vissa erbjuder videor, arbetsböcker, fackreferenser eller tryckta material. Instruktörer undervisar beprövade strategier med hjälp av material från tidigare tentor. Online chatt och e-postsupport ingår vanligtvis för online kurser. Kurser finns tillgängliga som självstudierad eller lever i fyra månader eller så länge som ett år.
Kursen lär studenterna kvantitativ resonemang, kritiskt tänkande och muntlig resonemang för att förbereda dem för godkänd tentamen. Även om examensexamen inte garanteras i dessa kurser, ökar de kunskaper som lärs och lär sig öka elevernas chanser att utmärka sig och kan sedan överföras väl till det utbildade programmet.
Beroende på material som ingår i kursen varierar kostnaderna. Personer ska undersöka de tillgängliga kursalternativen, material som ingår och hur de vill ta kursen.
En kurs i GRE-testberedning hjälper studenterna att få den kunskap och det förtroende som krävs för att passera GRE. Passage av tentamen förbereder individer att ansöka och gå på grundskola för att erhålla magisterexamen eller doktorsexamen i en rad olika ämnesområden. En master eller doktorand leder till förbättrade karriärmöjligheter, inklusive post-secondary professorer, lärare, rådgivare, terapeuter, bibliotekarier, läkarassistenter, socialarbetare, dietister, offentliga politikanalytiker och katastrof- och katastrofspecialister.
Online- och campusinstruktion erbjuds i kurser för både heltid och deltid studenter för att arbeta runt sina upptagna scheman. För att börja söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.