Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 3 Online Kurser Program i Fintech i Storbritannien 2023/2024

3 Online Kurs Program i Fintech i Storbritannien 2023/2024

Översikt

Områdena bank och finans förändras och innoveras med ny blockchain-teknik, artificiell intelligens, och kvantberäkning som driver onlineupplevelsen för kunderna.

Fintech Magisterprogram erbjuder framtida ledare i branschen en möjlighet att lära sig dessa nya tekniker genom projektbaserat lärande. Studenter som examen med en magisterexamen i fintech kan bedriva karriär inom utveckling av investeringsbanksystem, företagsförvaltning eller företagsanalys i många Fortune 500-företag.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Kurser är fristående utbildningsenheter som kan tas vid universitet, högskolor, och handelshögskolor över hela världen. För att erbjuda ännu mer flexibilitet har många skolor även kurser på internet. Studenter kan ta individuella kurser eller gå hela studieprogram.

Läs mer

Filter

  • Kurs
  • Storbritannien
  • Studier i ekonomi
  • Fintech
Studiefält
  • Studier i ekonomi (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat