Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 17 Online Kurser Program i Förberedande språktest 2023

17 Online Kurs Program i Förberedande språktest 2023

Översikt

Medan de flesta kurser som är tillgängliga är inriktade på ett specifikt ämne inom ett studieområde, andra är tillgängliga för fristående ämnen. Dessa typer av kurser tenderar att vara kortare och ge eleverna kunskaper de kan behöva i en aktuell karriär eller att starta sin långsiktiga utbildning.

Vad är en kurs i språkprövningstest? Studenter som vill studera utomlands eller yrkesverksamma som vill arbeta i ett annat land kan behöva passera ett standardiserat språkprov. En provberedningskurs ger ofta eleverna de provtagningsverktyg och strategier som behövs för att hjälpa dem att lyckas. Dessa kurser ger vanligtvis omfattande skriftliga och muntliga språklektioner, samt övningstest för studenter att få insikt i deras styrkor och svaghet.

Att ta en kurs i ett språkprövningstest kan lära eleverna strategier för att studera och ta andra test. Exekveringsövningen kan förbättra sina färdigheter på sitt eget språk och eventuellt vara en tillgång när man fyller på CV, omslag eller företags kommunikation.

Eftersom dessa kurser normalt inte ingår i ett större program kan studenterna förvänta sig att betala för en kurs. Varaktigheten och kostnaden kommer att vara beroende av den valda skolan.

En kurs i ett språkprövningstest är inte en direkt väg till en specifik karriär, men det kan vara till nytta för studenter och yrkesverksamma som har en internationell karriär eller studie. Studenter som vill studera i ett annat land, oavsett om det är kort eller långsiktigt, kan överväga att ta kursen för att förbättra sin förmåga att kommunicera på ett främmande språk. Professionella som kan dra nytta av att ta ett vanligt språkprov, och därmed en förberedelsekurs, inkluderar journalister, diplomater, marknadschef och försäljningsrepresentanter.

Eleverna har många alternativ när det gäller provberedningskurser. De hålls online och på campus globalt. Båda alternativen tenderar att vara flexibla och självmassiga. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Kurs
  • Språk
  • Förberedande språktest
Studiefält
  • Språk (17)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat