Keystone logo

3 Online Kurs Program i Humaniorastudier Etik 2024

Filter

Filter

  • Kurs
  • Humaniorastudier
  • Etik
Studiefält
  • Humaniorastudier (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online Kurs Program i Humaniorastudier Etik

Om du är intresserad av att främja din utbildning eller tjäna en examen, men du vill inte delta i college på campus, kan en online kurs vara det rätta valet. Detta alternativ erbjuder kurser och krediter som kan tillämpas mot en examen genom en online inlärningsmiljö.

Vad är en online kurs i etik? Denna klass fokuserar på de filosofiska frågorna om godhet, moral och rätt och fel. Denna disciplin innehåller ett antal teoretiska tillvägagångssätt som ofta omfattas av kursen. Några av dessa inkluderar utilitarism, deontologi och konsekvenser. Kursen kommer sannolikt att omfatta potentiella tillämpningar av dessa teorier, såsom bioetik, affärsetik, politisk etik och militär etik. Vid slutet av kursen ska eleverna kunna tillämpa filosofisk resonemang på moraliska frågor.

Detta är en färdighet som är fördelaktig i många olika situationer.Kritiskt tänkande och en tillämpad kunskap om filosofi kan hjälpa dig att bättre förstå många situationer och utmaningar som du kan stöta på på arbetsplatsen och i hela livet.

Om du är intresserad av att lära dig mer om stipendier och andra finansieringsmöjligheter du kan kvalificera dig för, kan antagningskontoret på din skola tillhandahålla information. De kan också ge en sammanfattning av utgifterna.

Det finns ingen enda karriärväg som en online-kurs i etik kan leda till. Kunskapen som den ger är relevant för nästan alla fält, och du kan tillämpa det i valfritt antal positioner. Om du vill göra en karriär ur filosofin kan du fortsätta vidare skolar och undervisar på högskolanivå. Vissa positioner, såsom bioeticist eller affärsmänskonsult, tillämpar direkt de etiska principerna som lärt sig i den här klassen. Karriärvägen du tar beror på dina individuella intressen och motivet att ta kursen.

Du kan anmäla dig till en online kurs i etik genom att hitta rätt skola som erbjuder klassen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.