Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Online Kurser Program i Coaching 2023

1 Online Kurs Program i Coaching 2023

Översikt

Kurser erbjuds i många ämnen som enskilda lektioner som tillhandahålls av en utbildningsinstitution. Studenter kan önska att anmäla sig till en kurs för att förvärva erforderliga kunskaper eller färdigheter innan de övergår till sitt nästa akademiska program eller för att få yrkesutbildning för en viss karriär.

Ofta är kurser inte en del av hela examensprogrammen, så vissa studenter kanske undrar, vad är en kurs i idrottstrening? Sportscoaching kurser tränar individer i kommunikations- och sportanalys för att effektivt leda och överföra kunskap till kollegor och idrottare för att uppnå optimerad sportprestanda. Vissa kurser kan omfatta ämnen som psykologi och pedagogik, utvärdering och strategier för konstruktivt engagemang och processer för att förstå idrottarnas behov och förmågor. Forskare av sport coaching kan också lära sig om atletisk anatomi och fysiologi.

Sådana kurser hjälper eleverna att utveckla många användbara färdigheter. En praktisk färdighet som är tillämplig på alla områden är tydlig kommunikation och ledarskap. Dessutom kan individer lära sig hur man använder olika coachingmetoder för distinkta lärandestilar samt hur man analyserar idrottarnas fysiska och kognitiva behov.

Vissa idrottskurser kan vara tillgängliga gratis via onlineinlärningsinstitutioner. Andra, beroende på var de erbjuds och kursens art varierar i pris och varierar från några hundra till några tusen dollar.

Den mest relevanta karriären som kan komma från en kurs i sportcoaching är givetvis en sportboll. Andra alternativ kan dock omfatta idrottslärare, sportterapeut, gymassistent, personlig tränare eller lagadministratör. En sådan kurs kan också gynna studenter som tittar på karriär inom andra sektorer med tonvikt på sport eller rekreation. Exempel på dessa är evenemangsplanerare, hälso-specialist och utomhusaktivitetschef.

Trots den underförstådda fysiska karaktären av en kurs i sportcoaching finns det alternativ för online-inskrivning också. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

 • Kurs
 • Sport
 • Coaching
Studiefält
 • Sport (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat