Keystone logo

1 Online Kurs Program i Hotell och turism Hotell & Restaurang Catering och management i Amerikas förenta stater för 2024

Filter

Filter

  • Kurs
  • Amerikas förenta stater
  • Hotell och turism
  • Hotell & Restaurang
  • Catering och management
Studiefält
  • Hotell och turism (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Online Kurs Program i Hotell och turism Hotell & Restaurang Catering och management

Vad är Food Service Management?
Food Service Management är verksamheten med att driva restauranger och andra livsmedelsrelaterade företag. Det handlar om allt från planering och budgetering, till beställning av leveranser och hantering av personal. Food Service Management är ett utmanande och givande karriärval för dem med en passion för mat och kundservice.

Vad kan jag göra med en examen i Food Service Management?
En examen i Food Service Management kan leda till en karriär inom livsmedelsindustrin, arbetar på restauranger, cateringföretag, eller andra livsmedelsrelaterade företag. Med en examen i Food Service Management, du har kunskapen att hantera en matserviceverksamhet från början till slut. Du lär dig färdigheterna för att vara ansvarig för allt från budgetering och menyplanering. att beställa leveranser och hantera personal.

Vilka typer av Food Service Management grader finns det?
Det finns många olika typer av Food Service Management-grader tillgängliga, från associerade examen till kandidatexamen och därefter. Varje typ av examen kommer att ge dig olika kunskaper och färdigheter som hjälper dig att lyckas i livsmedelsservicebranschen. Associate examen i Food Service Management tar vanligtvis två år att slutföra, och ge dig grunderna i att driva en matserviceverksamhet. Kandidatexamen i Food Service Management tar vanligtvis fyra år att slutföra, och ge dig mer djupgående kunskap om livsmedelsservicebranschen. Magisterexamen i Food Service Management finns också, vilket kan ta två till tre år att slutföra. Dessa program ger dig den mest avancerade kunskapen och färdigheterna som hjälper dig att lyckas i livsmedelsbranschen.

Vad ska jag studera under min Food Service Management-examen?
Under din Food Service Management-examen, du kommer att studera en mängd olika ämnen relaterade till livsmedelsserviceindustrin. Du lär dig mer om företagsledning, livsmedelssäkerhet, näring, och menyplanering. Du får också praktisk erfarenhet genom praktikplatser eller andra praktiska möjligheter. I slutet av ditt utbildningsprogram, du kommer att ha de kunskaper och färdigheter som behövs för att framgångsrikt hantera en matserviceverksamhet.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Kurser är fristående utbildningsenheter som kan tas vid universitet, högskolor, och handelshögskolor över hela världen. För att erbjuda ännu mer flexibilitet har många skolor även kurser på internet. Studenter kan ta individuella kurser eller gå hela studieprogram.