Keystone logo

1 Online Kurs Program i Hotell och turism Hotell & Restaurang Catering och management 2024

Filter

Filter

  • Kurs
  • Hotell och turism
  • Hotell & Restaurang
  • Catering och management
Studiefält
  • Hotell och turism (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online Kurs Program i Hotell och turism Hotell & Restaurang Catering och management

Kurser brukar fokusera på endast ett ämne och erbjuda intensiv studie om det ämnet. De kan vara så små som en dag eller så länge som ett år eller mer. De flesta kurser är dock utformade för snabb slutförande.

Vad är en online kurs i Food Service Management? I denna typ av kurs studerar studenter olika ämnen relaterade till att förvalta och driva en service för livsmedelsservice. Kurser kan gå över ämnen som inkluderar personal, marknadsföring, kundservice, försäljning och bokföring. Studenter kan lära sig om ledarskap och ledningsteknik. Andra ämnen som kan omfattas är menyplanering, prissättning, lagerhantering, lagring, säkerhet och matberedning. Kurser kan också innehålla diskussioner om livsmedelssäkerhetsbestämmelser.

Livsmedelsservice är en stor industri som erbjuder många karriärmöjligheter, men konkurrensen om ledningspositioner kan vara hård.Genom att ta en matkurshanteringskurs kan eleverna kunna få ett ben på tävlingen på grund av lärandeskoncept som behövs för denna karriär.

Kostnader för en kurs i livsmedelsförvaltning varierar. Detta beror på skillnader mellan program och skolor. Det bästa stället att få information om undervisning och avgifter är direkt från skolan.

En mattjänstehanteringskurs är typiskt utformad för att hjälpa eleverna att förbereda sig för en karriär som chef i restauranger eller andra matlokaler. De flesta elever har redan erfarenhet inom fältet och söker kompetens för att bli chef. Vissa studenter kan ta en kurs som förberedelse för att starta egna anläggningar, som en restaurang eller matbil. Studenter kan också arbeta på sjukhus, skolor och hotell.

Karriär inom livsmedelsförvaltning kräver kunskap om många olika viktiga aspekter av gästfrihet som kan läras i en lämplig kurs.Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.