Keystone logo

8 Online Kandidatexamen Program i Samhällsvetenskap Sociologi 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • Kandidatexamen
  • BBA
  • Samhällsvetenskap
  • Sociologi
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online Kandidatexamen Program i Samhällsvetenskap Sociologi

En online-kandidatexamen kan hjälpa studenter som inte kan delta i traditionella klasser uppnå sina utbildnings- och karriärmål. Även om dessa program oftast är akademiskt noggranna som på campusklasser, erbjuder de ofta en mycket större grad av flexibilitet.

Vad är en online-kandidatexamen i sociologi? Detta är ett online-utbildningsprogram som fokuserar på att studera det mänskliga samhället och lösa sociala problem. Studien av sociologi kräver förståelse av världs civilisationer från antiken, världsgeografi, religioner i världen, frågor som rör familjer och ömsesidigt beroende av alla dessa system. Forskare lär sig också samhällsvetenskapliga forskningsmetoder och strategier för beslutsfattande baserat på dataanalys. Sociologistudenterna lär sig också att förbereda förslag och skriftliga rapporter utifrån dessa uppgifter.Sociologiprogrammen innehåller ofta ett kärnprogram, valfrihet i det område studenten vill framhäva, och kan också innehålla ett studentprojekt.

Studenter som bedriver en kandidatexamen i sociologi kan få värdefulla färdigheter som att använda samhällsvetenskapliga forskningsmetoder, analysera data och förstå komplexiteten hos mänskliga interaktioner. Dessa breda färdigheter är ofta lätt överförbara till många karriärer. På en personlig nivå hjälper de till att ge insikt om det mänskliga tillståndet.

Kostnaden för att få en online-kandidatexamen kan variera kraftigt beroende på variabler som den valda skolan och programmets längd. Potentiella studenter rekommenderas att kontakta institutionen för antagning av skolan de har valt för specifika undervisningsuppgifter.

Många individer som examinerar med en kandidatexamen i sociologi går in i socialt arbete, även om graden ger sig till många andra jobb inom både den privata och den offentliga sektorn. Några söker arbete i social forskning; Andra söker anställning som probation officerare, välgörenhet fundraisers, bostäder tjänstemän eller PR-tjänstemän. Denna examen betraktas också som en stegningssteg för studenter som vill bedriva en masters eller doktorsexamen i sociologi.

Det finns många universitet över hela världen som erbjuder en online-kandidatexamen i denna spännande major. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.