Keystone logo
your Digital Marketing Academy

your Digital Marketing Academy

your Digital Marketing Academy

Introduktion

Sedan 2013 har din DMAC (Digital Marketing Academy) blivit en toppinlärningsinstitution som specialiserat sig på att hjälpa studenter i USA, Kanada och globalt förbereda sig för en karriär inom Digital och Social Media Marketing.

Vår online kurs skapades av experter från Digital och Social Media Marketing som arbetar dagligen i Digital Marketing-organ som är bemyndigade att hålla sig till de senaste Digital Marketing-bästa praxis och branschuppdateringar. Kursen skapades för att ge en praktisk översikt tillsammans med detaljerad strategi och implementeringsinsikt. Kursen handlar inte om teori utan om den verkliga applikationen.

din DMAC , vi sätter upp för att skapa en omfattande online lärande erfarenhet som gör det möjligt för alla att slutföra vår kurs att arbeta i Digital

Men vi förstår också att det krävs en stor disciplin och fokus på att ta en detaljerad online kurs i din egen takt. Därför ger vi varje elev en egen, personlig framgångs coach. Våra Succescoachare är tillgängliga för studenten varje arbetsdag och kommer att kommunicera med studenten när studenten behöver det eller när tränaren anser att det behövs någon vägledning baserat på studentens framsteg och frågesportresultat.

Platser

 • Toronto

  Toronto, Kanada

  • New York

   New York, Amerikas förenta stater

   • San Francisco

    San Francisco, Amerikas förenta stater

    Frågor