Keystone logo
Yale School of Management Kort kurs i ledarskap för globalt företagande och politik
Yale School of Management

Kort kurs i ledarskap för globalt företagande och politik

New Haven, Amerikas förenta stater

8 Weeks

Engelsk

Deltid

USD 2 200

Distansutbildning

Introduktion

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Utveckla ditt ledarskapsperspektiv och lär dig att utveckla en lyhörd affärsstrategi som kan anpassas till ett föränderligt globalt sammanhang.

Organisationer verkar inom ramen för sin marknadsmiljö – deras konkurrenter, leverantörer och kunder – men också inom en bredare miljö som inkluderar sociala, politiska och reglerande krafter.

Detta program kommer att erbjuda företagsledare ett utvecklat perspektiv på dessa kritiska krafter. Den tillhandahåller strategier, språk, ramar och verktyg för att analysera och svara på dessa faktorer för en konkurrensfördel.

Guidad av professor David Bach, biträdande dekanus för Executive Programs och Professor in the Practice of Management, ger detta program deltagarna en förbättrad strategisk kompetens för att navigera i en föränderlig global affärskontext. Bachs intervjuer med flera ledande praktiker ger ett "på-fältet"-perspektiv. Du kommer att engagera dig i aktuella, globala fallstudier och ständigt tillämpa ditt lärande på din organisation genom diskussionsforum och reflekterande journalföring.

Slutligen kommer du att slutföra analys för affärsförändring och framgång, och lära dig hur du strategiskt engagerar dig med intressenter. Du får också möjlighet att interagera med tankar, erfarenheter och åsikter från en mångsidig och internationell grupp av deltagare, och utöka ditt globala nätverk online.

En onlineutbildning som skiljer dig åt

Detta onlineprogram för Yale School of Management Executive Education levereras i samarbete med onlineutbildningsleverantören GetSmarter. Gå med i en växande gemenskap av globala proffs som redan har dragit nytta av möjligheten att:

  • Gå med i den exklusiva Yale School of Management Executive Education-gruppen på LinkedIn efter framgångsrikt slutförande av programmet.
  • Upplev ett flexibelt men strukturerat förhållningssätt till onlineutbildning när du lär dig runt ditt schema.
  • Få ett officiellt certifikat för deltagande från Yale School of Management Executive Education.

Varför välja GetSmarter?

GetSmarter, drivs av 2U, är en onlineinlärningsexpert med över 10 års erfarenhet av att utveckla förstklassiga korta onlinekurser från världens ledande universitet och institutioner. Vi drivs av 2U för att stödja dig i att låsa upp din potential genom livsförändrande lärande med en uppslukande och högtrycksupplevelse.

Vi levererar marknadsledda kurser som utrustar arbetande yrkesverksamma med den expertis som krävs för att utveckla, omskola eller kickstarta en helt ny karriär. Genom ett datadrivet tillvägagångssätt analyserar vi framtida kompetenskrav och säkerställer att alla kurser möter detta behov. Vi ser till att ledande universitet och institutioner är dina expertguider och att våra människor, teknik och resurser är din motor – tillsammans driver vi mer än bara utbildning, vi driver din potential.


Besök kurssidan för att ta reda på mer om kommande sessionsdatum, programpris och mer:

[Få reda på mer]

Idealiska studenter

Programresultat

Läroplan

Antagningar

Studieavgift för programmet

Faciliteter

Studentberättelser

Om skolan

Frågor