Keystone logo
World Executive Education Institute

World Executive Education Institute

World Executive Education Institute

Introduktion

World Executive Education Institute

Toppklassiga kvalifikationer inom räckvidd

WEEI grundades för att ge professionella sällsynta möjligheter att uppnå forskarutbildning från prestigefyllda internationella universitet. Vi upprätthåller partnerskap med olika institutioner för högre utbildning för att leverera hela utbildningsprogram online genom de banbrytande pedagogiska och moderna tekniska system.

Med WEEI kan eleverna logga in och slutföra arbete när som helst, med sina akademiska framsteg bestämda av deras eget schema och inlärningsstil. Alla våra program är industriella och professionellt relevanta för att förbättra samhället i stort.

Vårt uppdrag:

Vi strävar efter att inspirera professionella världen över att sträva efter högre utbildning. Kulturell medvetenhet, kommunikation och globalt ledarskap är våra styrkor i denna strävan. En globaliserad tänkesätt är avgörande för både professionell och personlig tillväxt. Vår utbildning i europeisk stil förbereder studenter med ett globalt medvetande baserat på kosmopolitism.

126762_0206_BUS_PAS-L-SPACES-1.jpg

Våra program:

Vi förstår att vi undervisar de som är aktiva i sin karriär och yrkesliv. Därför har den akademiska processen kondenserats till de väsentliga punkterna som kan tillämpas såväl praktiskt som professionellt. Vårt akademiska team utformar och implementerar det mest relevanta materialet i varje kurs för effektiv framsteg.

Ackrediterad kvalitet:

På WEEI strävar vi efter att utforma de mest branschrelevanta kurserna som matchar de internationella karriärkraven. Vår leveranskvalitet är godkänd av flera internationella riktmärken. Detta återspeglar vårt engagemang för våra studenter och fakulteter.

Låt oss hjälpa dig att uppnå dina akademiska mål.

Ackreditering

Kvalitetsutbildning bör vara transparent och akademiskt godkänd av olika internationella organ. Även om vi inte är ackrediterade av USA: s CHEA, erkänns alla våra partnerinstitutioner av sina respektive regeringar och licensieras av deras utbildningsministerier. WEEI upprätthåller oberoende även följande kvalitetsnormer. Därför respekteras kvalifikationerna globalt.

123503_Accredited-Member-Logo-310x119.png

European Center of Independent Certification in E-Learning (ECICEL) är en internationell professionell organisation som styrs av rådet och officerare; det inrättades för att förbättra professionalism genom att upprätthålla standarderna för distansprogram och förbättra dem. Efter en överenskommelse från rådet 2013, reviderades ECICELs ackrediteringsförfaranden för att standardisera dess kriterier samtidigt som de hänvisar till nationellt uppfattade riktmärken. ECICEL ordförande, kassör och sekreterare väljs varje år bland ackrediterade medlemmar. Koordinerade medlemmar välkända i yrket och medlemmar som valdes av ackrediterade leverantörer utgör rådet. Rådet utser den ackrediterade panelen. Panelmedlemmar är lämpligt kvalificerade med erfarenhet, oberoende och expertis inom distansutbildning.

123504_eeua-logo-with-name.jpg

Vi är godkända av Eastern European University Association. EEUA grundades 2010 av de östeuropeiska universiteten med målet att utveckla systemet för högre utbildning som ett globalt hem för internationella studenter. Idag förenar EEUA International HigherEd Professionals från hela världen och fungerar som initiativtagare, facilitator och supporter av HigherEd Internationalization med avseende på universitetssamarbetet och långsiktiga partnerskap. IUNC började med Eurasien och har sedan spridits till hela världen. Kända medlemmar inkluderar Moskva State University, Gomel State University, Kazan Federal University och Southwest State University of Kursk.

123505_ISO-9001-310x117.jpg

WEEI är certifierad enligt ISO 9001, som definieras som den internationella standarden som anger krav för ett kvalitetsstyrningssystem (QMS). Organisationer använder standarden för att visa förmågan att konsekvent tillhandahålla produkter och tjänster som uppfyller kundens och myndighetskraven. Det är den mest populära standarden i ISO-schemat och den enda standarden i serien som organisationer kan certifiera.

Platser

Platser
  • Pasadena

    680 E. Colorado Blvd, Suite 180, 91101, Pasadena

    Frågor