Keystone logo
WINGS - Wismar University

WINGS - Wismar University

WINGS - Wismar University

Introduktion

WINGS - Wismar International Graduation Services - ett dotterbolag till Wismar University (Tyskland) - erbjuder deltidsprogram och certifierad vidareutbildning för professionella. Utbildningarna erbjuds inom områdena ekonomi, teknik och design genom vilken du kan få en högre examen i allmän utbildning, t.ex. en kandidatexamen, examen eller magisterexamen. WINGS bygger på detta och inrättades 2004. De huvudsakliga uppgifterna är att utveckla, organisera och marknadsföra deltidsprogram och vidareutbildningsprogram under akademisk expertis vid Wismar University.

136443_FotoHochschuleWismarQuelleSaschaSchwarzer3.jpg

Wismar University of Applied Sciences: Technology, Business and Design är en avancerad och innovativ utbildnings- och forskningsinstitution som ser tillbaka till över 100 års akademisk expertis. Det är ett internationellt universitet som är praktiskt och affärsinriktat med över 8 100 studenter som studerar både på campus och genom deltid. Varje deltidsstudent registreras officiellt vid Wismar University och stöds omfattande och individuellt av WINGS.

På grund av flera kontakter i Europa, Baltikum, Amerika, Latinamerika, Asien, och i synnerhet Sydostasien, kan en mängd olika interkulturella egenskaper hittas tydligt i våra forsknings- och online-undervisningsmetoder. För närvarande finns det studenter från hela världen som deltar i våra deltidsprogram. Med mer än 5 200 deltidsstuderande har WINGS blivit en av de ledande leverantörerna av deltidsprogram för proffs i Tyskland.

Foto Hochschule Wismar Quelle WINGS (2)

Stipendier och finansiering

Platser

 • Wismar

  Wismar, Tyskland

  • Bangkok

   Bangkok, Thailand

   • Berlin

    Berlin, Tyskland

    • Copenhagen

     Copenhagen, Danmark

     • Barcelona

      Barcelona, Spanien

      Frågor