Keystone logo
Widener University Online

Widener University Online

Widener University Online

Introduktion

Varför välja Widener University?

Vid Widener University odlar vi stolt utmanande och kulturellt mångfaldiga lärmiljöer där akademiker, ledarskap och service kommer först. Våra läroplaner är kopplade till samhällsfrågor och utmanar eleverna att ta socialt ansvar för sin roll i dagens globala samhälle.

Widener grundades 1821 i Chester, Pennsylvania, och är nationellt erkänt för vårt engagemang för samhällsengagemang, service och socialt ansvar. Universitetet har inkluderats på US President's Higher Education Community Service Honor Roll varje år sedan starten 2006.

Det är vårt mål att utveckla riktiga ledare som inspirerar till positiv förändring i hela vårt samhälle.

När du tar en online -examen från Widener är du helt förberedd med yrkeserfarenhet, kunskap och drivkraft för att avancera din karriär och leda inom ditt område.

Vi erbjuder följande online -examina i vårt flexibla, innovativa format:

  • Master of Business Administration (MBA)
  • Master of Social Work (MSW)
  • Registrerad sjuksköterska-kandidatexamen i omvårdnad (RN-BSN)

Oavsett program eller yrke, betonar en bredare utbildning praktiskt lärande i små klasser, meningsfulla serviceinlärningsprojekt och relevant erfarenhet på jobbet.

Ekonomiskt bistånd vid Widener University

Ekonomiskt stöd, inklusive federala lån och bidrag, är tillgängligt för Widener University Online studenter för att hjälpa till att betala för utbildningskostnader. Arbetsgivarundervisning kan också göras för kvalificerade studenter med arbetsgivardokumentation.

Du kan ansöka om ekonomiskt stöd med den fria ansökan om federal studiestöd (FAFSA). Widener University -koden är 003313.

Platser

  • Chester

    University Place,One, 19013, Chester

    Frågor