Keystone logo
Westford University College MBA i HR & organisationspsykologi
Westford University College

MBA i HR & organisationspsykologi

12 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Distansutbildning, På Campus

Introduktion

MBA i HR & Organisationspsykologi
Tilldelas av UCAM, Spanien

Studera online, deltid eller distansutbildning från UAE (Dubai, Sharjah, Abu Dhabi), Saudiarabien (Riyadh, Jeddah), Nigeria (Lagos, Abuja), Sydafrika (Kapstaden, Johannesburg, Durban), Rwanda, Ghana , Indien etc.

I någon företagsbransch, eller ett offentligt eller statligt företag, är en vanlig och viktigaste resurs som någon professionell behandlar mänskliga resurser. Vinster driver organisationer och människor är drivkrafterna för organisationsprestanda och utveckling, vilket leder till ökad avkastning för alla organisationer. För att driva människor effektivt mot sina mål och mål är det en förutsättning att förstå mänsklig psykologi. i själva verket är HR och psykologi oskiljaktiga tvillingar som hjälper oss att mer uppskatta det komplexa mänskliga beteendet som driver organisationsprestanda.

Westford University College i samarbete med UCAM, Spanien erbjuder denna unika kombination av att genomföra ett MBA-program inom HR & organisationspsykologi för alla yrkesverksamma och för andra som vill förstå och arbeta i olika flerdimensionella branschorganisationer. Det hjälper dig att inse och inse att mänsklig resurs är den stora tillgången som kommer att driva organisatoriskt beteende och prestanda. Lärande är en livslång process, gå med oss i denna strävan efter kunskap, som öppnar upp din horisont och förståelse för psykologin hos hjärnan för mänskliga resurser.

UCAM - CIQ Dual Certification Program

Det dubbla certifierings MBA-programmet i Westford underlättas av känd fakultet med årtionden av erfarenhet inom domänen. Under programmet kommer studenterna att exponeras för branschspecifika fallstudier, affärssimuleringar och extempore. Alla studenter som är inskrivna i MBA-programmet HR och organisationspsykologi kommer att ha tillgång till Westfords e-bibliotek som innehåller tusentals tidskrifter och böcker. Efter avslutat program har studenten möjlighet att delta i universitetets sammankomst på campus i UCAM, Murcia, Spanien.

Om UCAM - katolska universitetet i Murcia

UCAM är ett universitet med excellens baserad i Murcia, Spanien. UCAM startade 1995 och har en aktiv studentbas på 21 000 elever och har en akademisk personal på mer än 1000. MBA i International Business-programmet vid UCAM, Murcia, Spanien är ackrediterat av ANECA och universitetet är medlem i ENQA, Universia och EUA. UCAM har ett strategiskt partnernätverk med mer än 300 universitet inklusive Stanford, National University of Singapore och National Technological University. UCAM har ett strategiskt partnerskap med branschledare inklusive Coca Cola, Microsoft, Soft och SAP. Betrakta som ett universitet för idrott, UCAM har mer än 20 olympiader som sina alumner.

Om CIQ

Cambridge International Qualifications är ett internationellt tilldelningsorgan baserat i Storbritannien. CIQ tilldelar yrkesverksamma över hela världen för ledning och teknik och har ett framstegssamarbete med framstående universitet över hela världen. CIQ är medlem i European Association for Quality Assurance in Higher Education och CIQ-programmen har godkänts av TQUK och NCFE. CIQ är också en företagsinlärningspartner för mer än 100 organisationer över hela världen.

Programöversikt - Del A

Del 01 består av sex moduler varav fyra moduler är kärnan medan två är specialmoduler. De sex modulerna kommer att levereras under en period av sex månader. Alla elever som slutför del 01 kommer att uppnå 40 hp vilket motsvarar 120 brittiska poäng.

  • International Human Resource Management
  • Strategisk förändringshantering
  • Strategisk ledning och ledarskap
  • Verksamhetsstyrning
  • Strategisk utveckling av mänskliga resurser
  • Arbets- och organisationspsykologi

Programöversikt - Del B

Del B består av en obligatorisk modul och avhandlingar. Den har en varaktighet på 6 månader och alla elever som fullföljer del A och del B kommer att tilldelas en MBA-examen i mänsklig resurshantering och organisationspsykologi från UCAM Spanien och kommer att uppnå 60 hp (European Credit Transfer System) vilket motsvarar 180 Brittiska krediter.

  • Socioekonomisk - juridisk miljö
  • Examensarbete

152979_pexels-photo-1181605.jpeg

Leverans

Uppkopplad

MBA i HR & organisationspsykologi kommer att levereras genom ett toppmodernt inlärningssystem och alla elever kommer att ha tillgång till internationella tidskrifter och böcker. Alla program kommer att levereras av internationella fakulteter och studenter kan delta i liveföreläsningar från senior internationella fakulteter genom att logga in på systemet. Alla sessioner kommer att spelas in och studenterna kan lyssna på föreläsningarna i sin fritid. LMS har ett alternativ för tvistklaringssession och online klassrumsaktivitet. Kurserna kommer att hållas två gånger i veckan (söndag och tisdag) i tre timmar vardera.

Klassrum

För de elever som vill delta i klassrummet kommer Westford att underlätta klassrummet varje fredag på sitt campus i Sharjah, Förenade Arabemiraten. Alla sessioner kommer att levereras av ledande fakultetsmedlemmar. Alla elever får också tillgång till det senaste inlärningssystemet som har möjlighet att ladda upp uppdrags- och referensmaterial och tidskrifter.

Varför WUC

Westford University College grundades 2009 och är den mest pålitliga utbildningsinstitutionen i Förenade Arabemiraten, som erbjuder de mest flexibla inlärnings- och prisvärda programmen för vanliga studenter och yrkesverksamma (Perfect 'Work-Life-Study' Balance). Vi erbjuder topprankade MBA-program, kandidatkurser, professionella program och företagsutbildning. 5000+ studenter, 3000+ globala studenter, 34+ kurser, 113+ nationaliteter, 16+ akademiska partners, 10+ år på marknaden.

Vår studentbas

Dubai, Sharjah, Abu Dhabi, Riyadh, Jeddah, Dammam, Oman, Bahrain, Kuwait, Qatar, USA, Storbritannien, Kanada, Sydafrika, Libanon, Namibia, Nigeria, Indien, Malaysia, Singapore etc.

Läroplan

Om skolan

Frågor