Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Westfield Business School

Westfield Business School

Westfield Business School

Introduktion

Vilka vi är

Europeiska rötter

Westfield Business School går tillbaka till år 2000 när Javier Rivera, Ph.D. från Stanford och IE professor del IE, och Victor Ros, mariningenjör och MBA från IESE, som sedan var lärare vid Instituto de Empresa i Madrid. De sammanföll i behovet att göra det möjligt för någon att få tillgång till en ny integrerad ledarskapsutbildning, där nya teknologier är tillgängliga och störande i virtuell tjänst för lärande. Så här blandas en blandad metodik i Madrid, Spanien med avsikt att bli en referensskola i ledarutbildning online, en skola med högkvalitativa mästare och en MBA som ersätter traditionella ansikte mot ansikte.

På så sätt har vi etablerat oss som en pionjärskola för att erbjuda online-program.

118209_adult-attire-commerce-1367269.jpg

En bana markerad av våra elevernas åtagande

Institutionen, medveten om en mer öppen och internationell miljö i världen om undervisning och ledning, har utvecklats för att tillhandahålla nya modeller, anpassning till den här nya vägen för entreprenörsverksamhet, samtidigt som man behåller tydliga humanistiska värderingar och förstår att det är hos folket att det mest anmärkningsvärda värdet ligger i, bränna dem med deras ansträngningar och hårt arbete och hjälpa till med nödvändiga förändringar för att bygga upp mer just samhällen och entreprenörsmiljöer som genererar mervärde.

Historia

Under 2009 fattades beslut om att skapa en handelsskola i USA som är en världsomspännande referent för högkvalitativ universitetsutbildning och -utbildning. inom ett konkurrenskraftigt regelverk, transparent och krävande ramverk. Detta innebär att man accepterar kanon av värde och krav på reglering av universitetsutbildning i USA.

Under 2012. Denna nya Business School erbjuder utbildningsprogram inom en utmanande metodik som det är fallet med Harvard University under licens från Commission for Independent Education (CIE) från Florida Department of Education. Denna enhet reglerar och övervakar uppfyllandet av deras kvalitetsstandarder, innehåll, fakultet och grad av engagemang med studenter.

I 2014, tack vare kvaliteten i programmen, ratificerar CIE licens nr 4569, vilket gör att ISEAD Business School kan erbjuda master- och MBA-program med en examen och det amerikanska akademiska erkännandet.

118210_adult-cheerful-collaboration-1391373.jpg

Mission och Vision

Människor, Planet, Profit

Westfield Business School mål är att utbilda människor som är inriktade på trippeln, med förmåga att påverka affärsresultat samtidigt som de ger en positiv inverkan på människor, samhälle och planeten.

Platser

  • Doral

    4005 NW 114th Ave #11 Doral, FL 33178, , Doral

Frågor