Keystone logo
Western Iowa Tech Community College Distance Education

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Introduktion

157781_116567_CathedraleHante_LADJ.jpeg

Western Iowa Tech Community College är en offentligt stödd omfattande community college som betjänar Iowa-länen Cherokee, Crawford, Ida, Monona, Plymouth och Woodbury, som har en sammanlagd befolkning på cirka 180.000. En styrelse med nio medlemmar tillhandahåller styrning för Western Iowa Tech Community College. Styrelseledamöterna väljs från de nio distrikten i området för sex län. Kollegiet är ackrediterat av North Central Association of Colleges and Schools och regleras av Iowa State Department of Education.


Är online för mig?

Med Western Iowa Techs onlinekurser kan eleverna välja mellan hundratals kurser. Du kan tjäna högskolepoäng eller till och med några hela grader i vissa fall. Allt du behöver är en dator och tillgång till internet, bara logga in och följ instruktionerna. Teknisk support är tillgänglig dygnet runt. Studenter kan ställa instruktörens frågor, ta tester, få betyg och delta i diskussioner med trådar, allt online, var som helst.

157783_116566_Environments.jpeg
157784_116568_Banner_2_LM.jpeg

WITCC-uppdrag

Som en omfattande community college är vårt uppdrag att erbjuda utbildning av hög kvalitet och att ekonomiskt förbättra de samhällen vi tjänar.

157785_125980_KeystoneArtistWinner.jpeg

Värden och vägledande principer

 • Studentlärande - Vi värdesätter den studerandes personliga, intellektuella och yrkesmässiga tillväxt.
 • Kvalitet - Vi är engagerade i kvalitetsinstruktioner och tjänster för att maximera studenters framgång och arbetsgivarnöjdhet.
 • Tillgång - Vi ger tillgång till högskolan genom att tillgodose studenternas behov relaterade till tid, plats och kostnad.
 • Mångfald - Vi respekterar individuella skillnader och strävar efter att möta behoven hos våra olika samhällen.
 • Livslångt lärande - Vi främjar livslångt lärande för personlig och professionell utveckling.
 • Akademisk frihet - Vi är dedikerade till fritt utbyte av idéer och information som främjar vår tillväxt som utbildningsinstitution.
 • Delad styrning - Vi tror på delad styrning och uppmuntrar våra anställda och studenter att bidra till utvecklingen av högskolan.
 • Effektivitet och effektivitet - Vi är fast beslutna att ständigt förbättra och finanspolitiskt ansvar inom våra utbildningsprogram och högskolatjänster.
 • Dedikation - Vi värdesätter en arbetsplats som främjar ömsesidig respekt och samarbete mellan högskolan och de anställda.
 • Professionell integritet - Vi är engagerade i höga krav på etik och integritet i våra relationer, vår professionella verksamhet och utförandet av våra uppgifter.

157786_125982_Keystone_Enviornment_Art.jpeg

Strategiska initiativ

Vi kommer att förbättra förbindelserna mellan våra elever, våra samhällen och deras högskola genom att:

 • Lärarupplevelse - Främja en personlig lärarupplevelse som främjar åtkomst, engagemang och framgång genom samarbete inom och över avdelningar.
 • Community Connections - Förutse och svara på de förändrade utbildnings- och arbetskraftsbehoven i våra samhällen.

157782_125981_Keystone_Characters.jpeg

Platser

 • Sioux City

  Stone Avenue,4647, 51106, Sioux City

  Frågor