Keystone logo
West Coast University Online

West Coast University Online

West Coast University Online

Introduktion

West Coast University erbjuder online omvårdnadsprogram och vårdprogram designade av yrkesverksamma.

Inom hälso- och sjukvården är det viktigt att hålla sig uppdaterad om trender och föränderlig teknik. På West Coast University berikar vi våra vårdkurser online med mobilvänligt videoinnehåll, ljudböcker, simuleringar, adaptiv frågesport och resurser för att hjälpa dig att hålla kontakten vart du än befinner dig. Var och en av våra utbildningsprogram för vård online hjälper dig att förbereda dig med ökad kunskap och färdigheter för att tillgodose hälso- och sjukvårdssystemets växande behov.

Vi har strukturerat våra onlinevårdsprogram för att passa yrkesverksamma yrkesmässiga livstilar, med alla online-kurser via vårt interaktiva online-klassrum.

Vid West Coast University anammar vi ett studentcentrerat lärandepartnerskap som leder till professionell framgång. Vi levererar transformationsutbildning inom en kultur av integritet och personligt ansvar. Vi designar marknadsresponsiva program genom samarbete mellan lärare och branschpersonal. Vi strävar kontinuerligt efter mer effektiva och innovativa sätt att utveckla den kompetens och det förtroende som krävs i en komplex och föränderlig värld.

Platser

Platser
  • Los Angeles

    North Juanita Avenue, 90004, Los Angeles

    Frågor