Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Watson Institute

Watson Institute

Watson Institute

Introduktion

En livstid påverkan börjar

Watson Institute är en plats där nästa generations företagarledare kan hitta sitt samhälle, upptäcka sitt kall och påskynda sin karriär. Vi tillhandahåller verktyg, nätverk, tänkesätt och mod för nästa generation för att lösa de tuffaste utmaningar som världen står inför, starta framgångsrika karriärer och leda slagfulla liv.

Watson Institute har platser i Boulder, Colorado, vid Lynn University i Boca Raton, Florida och vid Universidad Francisco Marroquín (UFM) i Guatemala City, Guatemala.

Watson Institute","author_url":"","source":"Watson Institute"}" />

137700_137593_Abhinav-Khanal-Efua-Agyare-Kumi.jpg
Watson Institute / Watson Institute

Watson Accelerator i Boulder, Colorado, lanserades 2013 för att främja satsningarna och karriärerna för nästa generations, inriktade företagare. Accelerator-programmet inkluderar prisbelönad utbildning, intensiv mentorskap och en global grupp av kamrater.

Vi bygger nu partnerskap med innovativa universitet i USA, Latinamerika och Kina för att driva program som påskyndar karriären hos nästa generations företagarledare.

Watson Institute : s 223 forskare och studenter från 53 länder har samlat in över 77,2 miljoner dollar, skapat över 500 heltidsjobb på heltid eller heltid och påverkat 150 000 människor runt om i världen genom initiativ som de hjälper till att leda. Watson-alumner har valts ut till Y Combinator, Echoing Green Fellowship och fyra har utsetts till Forbes 30 under 30 listor. Alums fortsätter sin utbildning vid bland annat Harvard University, New York University och Princeton University.

Watson Institute , Boulder

Watson Semester Accelerator i Boulder, Colorado är ett program för högskolestudenter, nyutexaminerade och gap-åriga studenter med ett socialt företag i ett tidigt skede som syftar till att lösa de tuffaste utmaningar som världen står inför.

Watson Institute Alumni Stories: Romain Vakilitabar från just. studios på Vimeo.

Watson Institute Experience

Vi finns för att fungera som en plattform för nästa generation av ledare, entreprenörer och innovatörer för att bygga framgångsrika karriärer och inverkan på liv.

Varje del av Watson Institute programmet är skräddarsytt för att ge nästa generations entreprenörsledare intensiv utbildning, globalt nätverk, engagerad mentorskap och praktisk erfarenhet för att starta slagfulla karriärer.

Dessa är huvudpelarna i varje Watson Institute program:

mentorskap

Mentorskap katalyserar personlig tillväxt, ledarskapsutveckling och entreprenörsframgång samtidigt som våra elever nätverk kraftigt utvidgas. Av detta skäl är Mentor-programmet en pelare i Watson-upplevelsen och konsekvent rankas som en av de mest påverkande delarna av vårt program.

På Watson Institute kopplas studenter ihop med beprövade lokala entreprenörer, innovatörer och ledare baserat på hur väl de anpassar sig till deras uppdrag och nuvarande skicklighet. Mentorer coachar elever genom sin resa och utmanar dem att öka sin effekt genom att lägga till perspektiv, utöka sitt nätverk, ifrågasätta deras antaganden och förbättra deras världsbild.

Masterkurslärare

Watson Master Course Teachers är världens främsta ledare, företagare och utövare som fungerar som kortvariga företagare i bostad. Varje vecka uppmanas en masterkurslärare till campus för att dela sin entreprenörsresa, ge en på en mentorskap och utöka studenternas globala nätverk.

Masterkurser sträcker sig från en intim eldstadsprat till en interaktiv workshop och kretsar kring att dela bästa praxis, liksom lärdomar och misslyckanden. Denna pelare i Watson-upplevelsen placerar studenter sida vid sida framställda ledare och entreprenörer att fungera som modeller för inspiration och en fältguide för framgång.

Intensiv träning

Watson Institute : s utbildning utvecklar de hårda och mjuka färdigheterna som krävs för att skapa en framgångsrik karriär och ett slagfullt liv, inklusive transformativ kommunikation, ledarskap, insamling, ekonomi, grus, empati och motståndskraft. Preceptorer är Watson Institute motsvarande fakulteter som själva är noggrant utvalda utövare, ledare och entreprenörer som undervisar i Watson läroplan, utnyttjar en mängd personlig erfarenhet och individuellt mentorstudenter.

Watson Institute","author_url":"","source":"Watson Institute"}" />

137701_137595_2017-Scholars.jpg
Watson Institute / Watson Institute

Platser

 • Boulder

  Watson Institute, Boulder 1310 College Ave, 80302, Boulder

  • Boca Raton

   Lynn University 3601 N Military Trail, 33431, Boca Raton

   • Guatemala City

    Universidad Francisco Marroquín (UFM) Career Accelerator, , Guatemala City

    Program

     Institutionen erbjuder även:

     Frågor