Keystone logo
Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Introduktion

Över 100 år av akademisk excellens

Waldorf University är en vänlig, privat skola för liberal arts som ligger centralt i vackra Forest City, Iowa. I mer än 100 år har Waldorf varit hörnstenen i tusentals liv och har skapat en solid grund för framgång bland studenter, deras familjer och samhället.

Sedan början 1903 har Waldorf varit i framkant inom akademisk innovation och banat väg för framtida generationer. Waldorf erbjuder en litania av certifikat, associerade, kandidatexamen och magisterprogram och har en möjlighet för alla som vill förbättra sitt liv akademiskt, personligen eller professionellt.

På Waldorf tror vi att en riktigt väl avrundad utbildning inte bara involverar akademiska studier utan också deltagande i konst, kroppsövning och mer. Vårt livfulla campus full av studenter från hela världen som har valt Waldorf för att hjälpa dem att uppnå sina utbildningsmål.

Vår fakultet och personal arbetar en-mot-en med studenter för att säkerställa att de är självsäkra och kapabla att nå sin fulla potential och ger uppmuntran varje steg på vägen. Oavsett om du föredrar att lära dig i en traditionell klassrumsmiljö eller flexibiliteten i att få din examen online, berömmer vi dig för ditt beslut att avancera ditt liv genom utbildning.

Välkommen till Waldorf. Vi är krigare!

De fyra pelarna

Dessa fyra pelare beskriver Waldorf universitetets upplevelse: Tradition, passion, gemenskap och framgång. De är grundläggande för Waldorfs historia, reflekterande av Waldorfs nutid och ambition för Waldorfs framtid.

TRADITION

Waldorf Universitets grundläggande styrkor grundades 1903 och är dess historia och ett starkt värdesystem. Våra grundare uppskattade tjänsten till samhället - och det har inte förändrats. Vår livslängd beror på akademisk spetskompetens, solida traditioner inom konst och ett brett program för friidrott. Men viktigast av allt, vi förstår denna upplevelse som en gåva från Gud som har ett ansvar att tjäna världen.

PASSION

Förr och nu gör våra studenter Waldorf University till vad det är idag och vad det kommer att bli i framtiden. Med studenter från alla delstater och många länder på campus uppskattar Waldorf University den mångfald våra studenter tillför vårt lärandesamhälle och den anrikning det ger oss alla. Vi uppmuntrar våra bostadsstudenter att bedriva alla sina passioner - utomjordiska, trosbaserade, akademiska fokuserade eller på annat sätt - för vi vet att välavrundade människor utmärker sig. Många av våra online-studenter vet att detta är sant, eftersom de redan jonglerar med familj, arbete och nu sin passion för att uppnå sina utbildningsmål.

Vår fakultet och personal är mycket stolta över att undervisa och betjäna våra studenter. De bär och ingjuter Waldorf Universitys värderingar, traditioner och uppdrag. I eller utanför klassrummet, på campus eller online är vi stolta över att hjälpa våra elever att fullfölja sina passioner, nå sina pedagogiska mål och lämna Waldorf med en solid grund för att börja sin karriär.

GEMENSKAP

Waldorf University campus ligger i hjärtat av Forest City, Iowa, och är grunden för vår Warrior Nation. Med en global räckvidd bortom campus omfattar vårt samhälle enhet och gemenskap. Från ett första steg till campus eller prata med en anställd i telefon möter studenter direkt det något speciellt som är Waldorf-samhället. Genom att bygga delade minnen och kunskap utvecklar vi en unik lojalitet mot lila och guld.

FRAMGÅNG

Waldorf University har varit ledande för avgiften för förändring sedan starten och har alltid haft skolastisk innovation i centrum. Vår strategi kombinerar den traditionella klassrumsinställningen med de senaste onlinekurserna och ger alla våra studenter - oavsett om de är i Forest City eller inte - en akademisk upplevelse som passar deras behov. Våra studenter är krigare i alla avseenden. Vi definierar framgång som den mänskliga andens triumf - och vi använder våra framgångar för att tjäna andra.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Forest City

    South 6th Street,106, 50436, Forest City

    Program

    Frågor