Keystone logo
w.academy

w.academy

w.academy

Introduktion

w.academy

w.academy har hyrt Sida Academy-grenen specialiserad på Master och Executive Master som inom en snar framtid kommer att integrera w.academy-plattformen med modaliteter, tillvägagångssätt, produkter och lösningar för en Business School.

Vårt uppdrag är att ge studenter, chefer, företag och offentliga institutioner en full service av utbildningsaktiviteter som fortbildning och specialisering, Executive Masters, University Masters och Full Masters.

Kurser hålls på olika sätt: från fysiska lektioner till livestreaming, från handledning till coachning med de bästa undervisningsmetoderna som rollspel, vänt klassrum, samarbetsinlärning, kollegial utbildning och användning av laboratorier.

Mervärdet uppnås tack vare en blandad och strukturerad studie, en digital studie anpassad kring våra studenter.

Sida Group

I över 30 år har Sida Group erbjudit företagskonsulttjänster till företag och institutioner. Sida Group stöder ledningen i alla sina faser från de strategiska som ekonomi och kontroll, personalresurser, en organisation till M&A och internationalisering.

webbupplösning

En innovativ PMI som citeras på AIM Italia, Websolute är ett av de viktigaste italienska digitala företagen inom kommunikation, digital teknik och digital marknadsföring och handel.

Platser

 • Ancona

  Via Luigi Albertini, 36, 60131, Ancona

 • Rome

  Clivo di Monte del Gallo n.48, 00165, Rome

  • Bologna

   Bologna, Italien

   • Pesaro

    Pesaro, Italien

    Frågor