Keystone logo
Voorhees College

Voorhees College

Voorhees College

Introduktion

Grundades 1897 av Elizabeth Evelyn Wright-Menafee, som knappt var äldre än några av dagens studenter. Voorhees College har en rik historia och en ljus framtid. Vi är ett helt ackrediterat högskolor för svarta liberala konstnärer som erbjuder examen inom 12 discipliner - ett antal som växer när vi växer. Genom vår långvariga anslutning till Episcopal Church fokuserar Voorhees på att utveckla studenter både andligt och intellektuellt.

Om kollegiet

Voorhees College är ett fyraårigt, co-pedagogiskt, karriärinriktat högskolor för fri konst som är anslutet till Episcopal Church och United Negro College Fund. Voorhees College är helt ackrediterat av kommissionen för högskolor i södra föreningen för högskolor och skolor för att tilldela kandidatexamen. Lär dig mer om Voorhees College .

Historia

Grundat 1897 av Elizabeth Evelyn Wright Menafee, har Voorhees College uppdrag alltid varit att erbjuda alla studenter en omfattande allmän utbildning av hög kvalitet, i kombination med yrkesutbildning, i en värdecentrerad liberal arts-tradition. Dessutom var Voorhees College det första historiskt svarta högskolan och universitetet i South Carolina ackrediterat av kommissionen för colleges of the Southern Association of Colleges and Schools. Lär dig mer om Voorhees College .

Platser

  • Denmark

    Porter Drive,481, 29042, Denmark

    Frågor