Keystone logo
© Yan Krukau
Vedere Institute

Vedere Institute

Vedere Institute

Introduktion

På Vedere Institute anser vi att utbildning ska vara transformativ, inte bara informativ.

Vi strävar efter att ge våra studenter möjlighet att bli ledare inom sina områden och göra ett verkligt inflytande i världen.

Vedere Institute skapades av framåttänkande och innovativa ledare som insåg ett behov av specialiserad forskarutbildning och professionella utvecklingskurser. De föreställde sig en lösning som skulle erbjuda mycket relevanta, praktiska, aktuella och resultatfokuserade lärandeprogram. Med detta i åtanke grundade de Vedere Institute , för att överbrygga klyftan inom utbildningsbranschen och ge studenterna de färdigheter de behöver för att utmärka sig inom sitt valda område.

På Vedere Institute tror vi att utbildning har kraften att förändra liv och inspirera till framsteg. Det är ett oumbärligt verktyg som kan forma samhällen, och vi är engagerade i att ge våra elever bästa möjliga lärandeupplevelser. Det är därför vi strävar efter att erbjuda exceptionella utbildningsmöjligheter till alla studenter, oavsett bakgrund. Vi brinner för att stärka individer genom utbildning, och vi tror att våra program kan vara en katalysator för positiv förändring i världen.

Säg hej till Vedere Institute

Vedere Institute grundades av innovativa och ambitiösa ledare som insåg ett behov av specialiserad forskarutbildning och professionella utvecklingskurser. De föreställde sig en lösning som erbjuder mycket relevanta, praktiska, aktuella och resultatfokuserade lärandeprogram. Med detta i åtanke grundade de Vedere Institute , för att överbrygga klyftan inom utbildningsbranschen och ge studenterna de färdigheter de behöver för att utmärka sig inom sitt valda område.

Vi fokuserar på att tillhandahålla utbildning som är i linje med de mest efterfrågade sektorerna och färdigheterna, vilket säkerställer att våra studenter är väl rustade att ta tillvara ekonomiska möjligheter. Vi tror att genom att tillhandahålla utbildning som förbereder eleverna för framtiden, hjälper vi till att forma ett samhälle som är motståndskraftigt och redo att frodas. Vårt mål är att ge individer möjlighet att nå sin fulla potential och göra en positiv inverkan i världen genom utbildning.

Vi tillhandahåller avancerade färdigheter och kunskaper till erfarna yrkesverksamma och blivande ledare. Våra program är utformade för att ge individer möjlighet att driva förändring och transformation inom sina organisationer och samhällen. Vår läroplan bygger på den senaste akademiska teorin som lärs ut av toppprofessorer och ledande praktiker för praktiska lösningar. En unik blandning av teori och praktik förbereder våra studenter för dagens utmaningar och morgondagens möjligheter.

Som student på Vedere kommer du att dra nytta av:

 • En läroplan som är noggrant sammanställd för att ge dig kunskap, färdigheter och verktyg för att påskynda din karriär och driva förändring och transformation i din organisation
 • Ett programformat som gör att du kan takta dina studier på det sätt som bäst passar dina personliga och professionella behov
 • Ett hybrid onlineinlärningsformat som ger den perfekta balansen mellan flexibilitet och struktur
 • Ett praktiskt tillvägagångssätt för lärande som betonar verkliga problem och tillämpning

Att ansluta, stärka och avancera: Vår inställning till utbildning

Uppdrag

Att utveckla exceptionella ledare som kan driva förändring och transformation i sina organisationer och branscher.

Syn

Att förverkliga en framtid där företag kommer att utnyttja det bästa av innovation och tekniska framsteg för att leverera positiv förändring för individer och samhälle.

Våra kärnvärden

 • Förträfflighet
 • Innovation
 • Mångfald
 • Integritet
 • Samarbete

Platser

 • Clearwater

  13630 58th Street, North Suite 101, 33760, Clearwater

Frågor