Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
V School

V School

V School

Introduktion

Varför V School ?

Premier Utfall

Från och med den första veckan i klassen börjar eleverna arbeta med en karriärrådgivare för att förbereda dem för jobbsökningen genom att ta emot veckovisa workshops och en-på-en för att få dig redo att träffa jobborna genast. Vi jobbar med dig för att bestämma vad du vill ha ur din nya karriär och prata om kultursätt, positioner, lönförhandlingar och hur man väver din nuvarande kompetenssats med dina nyfärdiga färdigheter.

Super transkription

V School Super Transcript är branschens första intelligenta verktyg som används för att bedöma en utbildningskandidats tekniska, professionella och problemlösande färdigheter. Genom att arbeta direkt med anställningsledare för ledande företag och organisationer har vi identifierat och undervisat de exakta färdigheter som behövs för att hjälpa dig att landa ditt första tekniska jobb. Detta levande dokument är en portfölj, utskrift och rekommendationsbrev allt i ett. När en arbetsgivare snabbt kan förstå dina styrkor och förmågor och omedelbart drill ner till ditt relevanta portföljarbete tar det gissningsspelet ur intervjuprocessen. Arbetsgivarna uppskattar det framåtriktade, data-backade tillvägagångssättet, och V School kandidater njuter av det förtroende som kommer från att vara extremt förberedd för jobbsamtalen. Vinn, vinn.

Livet Immersiv

V School är mer än vår elitekurs eller förstklassig instruktör: vi kodar, vi skapar och vi samlar ihop. Det är där du kommer att lära dig nya färdigheter och lämna med ett helt nytt liv. Ta reda på vad som kan hända när du verkligen är nedsänkt.

Hus

Vi tar hand om allt så att du kan vara fokuserad på att behärska en ny skicklighet och starta en spännande ny karriär. Vårt studenthem är beläget några kvarter från campus och ett halvt kvarter från ett tågstopp. Det är en community-fokuserad upplevelse med delade rum och bostadsutrymme. Varje bostadshus är fylld med produkter och möbler som studenterna behöver leva bekvämt och fokusera på sin utbildning.

Online klasser

Utbildning från bekvämligheten av ditt eget hem och stad med V-skolor 100% virtuellt klassrum. Starkt annorlunda än de flesta online-lärplattformar, strömmar V-distansalternativet direkt in i klassrummet med live-instruktion, live-mentorer, parprogrammering och verkliga gruppprojekt. Det är som om du var personligen. Innehållet är detsamma. Instruktionen är densamma. Arbetsresultaten är desamma. Som en fördel har alla alumner möjlighet att leva i vårt virtuella klassrum. Oavsett om du vill borsta upp på din kod före en arbetsintervju, ha ett komplext problem som du vill springa över en mentor eller bara missa kamratskapet och samarbetet med V School , är den virtuella plattformen din. Eftersom tekniken förändras nästan dagligen är uppehållande nuvarande nyckeln.

Platser

  • Salt Lake City

    150 State St., UT 84111, Salt Lake City

Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor