Keystone logo
© Domus Academy
UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

Introduktion

Guglielmo Marconi University Italienska är den första online-universitet som ackrediterade av det italienska ministeriet för utbildning och den första och enda italienska ackrediterat universitet i USA.

Med över 14.000 studenter är universitetet Guglielmo Marconi inblandade i betydande forskning och innovation, ser bortom den traditionella inlärningsmiljö, främjar användningen av innovativa avancerade tekniska lösningar genom att gå med traditionella aktiviteter såsom föreläsningar, workshops och seminarier metoder.

University kamp för att uppnå sina värderingar och mission tillgodose behoven hos alla elever genom att erbjuda olika möjligheter att studera vid grund- och forskarutbildning med flexibla arbetstider, kontinuerlig registrering, online klasser, virtuella laboratorier och simulering. Vår forskning stöds av välutrustade laboratorier, vårt produktionskontor och Marconi Studios Cinematic Arts, där eleverna kan tillämpa sina kunskaper och få praktisk erfarenhet utbildning.

utbildningsmodell

100% på nätet

Den pedagogiska modellen är 100% på nätet och genomförs genom en modern virtuell campus. All verksamhet kan utföras var som helst med endast tillgång till internet via en dator eller mobil enhet:

 • Varje elev kan välja den bästa tiden för att studera utan att försumma sin dagliga verksamhet.
 • När du är ansluten till campus, studenter har tillgång till digitala resurser för att studera och verktyg för att kommunicera med sina lärare eller kamrater.
 • All elevernas framsteg utvärderas direkt via den virtuella campus.

iPad som en studie verktyg

Varje elev får hemma nästa generations iPad som en studie verktyg. IPad kan bekvämt ansluta till campus och få tillgång till olika e-böcker noggrant utvalda av lärare och andra resurser som krävs för kurserna.

Utvärdering

För att säkerställa kvaliteten på program studenten utvärderas veckovis genom olika aktiviteter:

 • diskussionsforum
 • Eleverna diskuterar frågor eller analysera verkliga fall studie av läraren.
 • uppgifter
 • Varje uppgift personligen kvalificerade av kursledaren.
 • online-tester
 • Tester automatiskt kvalificerade av den virtuella campus så att eleverna omedelbart kan känna sina framgångar.

internationella lärare

Alla lärare har specialiserat akademisk utbildning inom området av varje kurs, ett omfattande arbete erfarenhet och internationell erfarenhet.

Varje kurs videokonferenser med lärare, där undersökningen tillhandahålls och tvivel löses studenter görs.

Övervakning och löpande support

Pedagogiska processer uppfyller stränga krav på akademisk kvalitet och studenter har ständig övervakning och stödja deras inlärningsprocess, som utförs av ett team av specialister från Student Services Center.

Platser

 • Rome

  Università degli Studi Guglielmo Marconi Via Plinio, 44 , 00193, Rome

Frågor