Keystone logo
USC Rossier School of Education

USC Rossier School of Education

USC Rossier School of Education

Introduktion

139710_button2.png


Uppdraget för USC Rossier School of Education (uttalas "ross-EAR") är att förbereda ledare för att uppnå jämlikhet i utbildningen genom praktik, forskning och policy. Vi arbetar för att förbättra lärandemöjligheter och resultat i urbana miljöer och för att ta itu med skillnader som påverkar historiskt marginaliserade grupper. Vi lär våra elever att värdera och respektera det kulturella sammanhanget i de samhällen där de arbetar och att förhöra de maktsystem som formar policyer och praxis. Genom innovativt tänkande och forskning strävar vi efter att lösa de mest svårlösta utbildningsproblemen.

USC Rossier School of Education är en del av University of Southern California, ett av världens ledande privata forskningsuniversitet. USC ligger i hjärtat av Los Angeles och erbjuder studenter en rik stadsmiljö att lära sig i, såväl som många internationella möjligheter till forskning och studier.

Statistik

Vid USC kommer studenter från alla 50 stater och 110 länder, inklusive mer än 5000 internationella studenter varje läsår.

    Platser

    • USA Online

      USA Online, Amerikas förenta stater

    Frågor