Keystone logo
© BIMM University
UP Learn Business School LTD

UP Learn Business School LTD

UP Learn Business School LTD

Introduktion

Vilka vi är

UP Learn Business School LTD har skapats för att möta behoven hos studenter, yrkesverksamma och företag som vill genomföra en riktad engelska språkkurs eller marknadsföringskurser online.

Vi erbjuder affärskurser för alla nivåer som forskarutbildningen i digital marknadsföring, mänskliga resurser och affärscoaching . Vi erbjuder även affärsengelska och förberedelser för officiella Cambridge ESOL-tentor, IELTS, CV och jobbintervjuförberedelser. Våra live- och blandade kurser är också tillgängliga för företag antingen online eller ansikte mot ansikte i London-området.

Sedan 2022 erbjuder vi även vår nya "Bootcamp-kurs för proffs och företag" som kommer med 9 live-marknadsföringsstrategisessioner för att hjälpa dig med ditt företag och uppnå dina marknadsföringsmål mycket snabbt.

Vi erbjuder för närvarande också en masterexamen online i Digital Marketing Management för akademiker och yrkesverksamma på engelska och italienska, vilket ger dig möjlighet att förbättra digital marknadsföringsfärdigheter för jobb och universitet.

Vi har ett professionellt team av engelska infödda lärare som hjälper dig att skaffa 100 % engelska kunskaper direkt från ditt hem.

Kurserna kommer att ske via Skype/Zoom eller på tider som passar dina behov, inklusive under helgen.

Vilken skola?

UP Learn Business School LTD grundades i London, Storbritannien 2018 som en engelsk språkskola och specialiserade sig sedan 2019 till en fullfjädrad handelshögskola som syftar till att tillhandahålla högnivåutbildning av hög kvalitet till yrkesverksamma, studenter och företag.

Ett brett utbud av kurser finns tillgängliga, såsom Master's in Digital Marketing, som redan levereras i form av en onlineplattform och med deltagande av internationella studenter från hela världen och den i Social and Influencer Marketing som syftar till att tillhandahålla både allmän och praktisk kunskap om hur man blir en riktig specialist inom sociala medier och därför en Influencer inom modebranschen men även inom andra områden som detaljhandel, catering och många andra marknadssektorer. Nu är Influencer den vanligaste jobbpositionen och den kommer att bli mer och mer i framtiden, så UP Learn Business School LTD har tänkt på en snabb, effektiv och högnivåformel för att utbilda resurser inom detta specifika område.

Vår deltidskurs på 4 månader gör att du kan förena arbete och studier på kvällstid för att klara allt på ett mer flexibelt sätt. För de som har särskilda behov erbjuder vi även möjligheten att bygga en skräddarsydd Master för deras behov.

Vi erbjuder flexibla lösningar för våra studenter både vad gäller betalning och vad gäller didaktisk organisation med deltids- och heltidskurser, efter personliga behov. Våra lektioner är mycket interaktiva och praktiska, baserade på det verkliga livet och världen av digital marknadsföring och Influencer Marketing.

Vi anordnar även interna utbildningar för dina anställda och för större karriäravancemang.

Vad vi gör - På Zoom

Dagens hektiska livsstil ger dig inte alltid tid att ägna dig åt lärande, dina hobbyer eller dina intressen.

UP Learn Business School LTD har hittat rätt lösning för dig. Du kan nu följa onlinekurser och lära dig engelska eller marknadsföring direkt från din soffa eller säng i den avkopplande miljön i ditt hem.

Du kommer att få lektioner av hög kvalitet från lärare i engelska som modersmål. Din lärare kommer att vara tillgänglig till sent på kvällen, även under helgen.

Perfekt för personer som har begränsad tid och föredrar onlinelektioner när som helst inklusive helgen.

Våra Zoom-klasser är normalt förstahandsvalet för de personer som inte har tid att gå en engelskakurs på vardagar. Därför tillhandahåller vi denna tjänst fram till 22.00 på kvällen.

Vi använder vår dedikerade LMS-plattform för alla onlineklasser och för att du ska kunna ladda ner allt material du behöver såsom läxor, manualer och uppgifter och för att övervaka dina framsteg.

Våra lektioner undervisas av engelska som modersmål som har bred erfarenhet av att hantera olika nivåer och specifika önskemål. Lektionerna är interaktiva med alla ämnen som behandlas inklusive engelsk grammatik, konversation, lyssnande, ordförråd och titta på videor för att förstå bättre sociala situationer. Du kommer inte att bli besviken eftersom våra lärare hjälper dig att lära dig engelska snabbt och ger dig den bästa kvaliteten till ett konkurrenskraftigt pris.

För onlinelektioner behöver du en stark och pålitlig internetanslutning och en stationär eller bärbar PC, notebook eller iPad. Lektioner är möjliga på smartphones, men de är inte idealiska. Hörlurar eller hörlurar och en extern mikrofon kan vara fördelaktigt. Du måste kunna använda Zoom eller liknande applikation.

Platser

  • London

    128 CITY ROAD, EC1V2NX, London

    Frågor