Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Fashion - Online Fashion Design School

University of Fashion - Online Fashion Design School

University of Fashion - Online Fashion Design School

Introduktion

Klicka här för att lära dig mer om att prenumerera på University of Fashion

Lär dig modedesign online från proffs

 • Världens första och största modedesign och videobibliotek för företag
 • Lektion som lärs av modehögskoleprofessorer och branschpersonal
 • Prenumerera och få obegränsad tillgång till över 500 videolektioner som lär alla aspekter av modedesign
 • Besök University of Fashion -webbplatsen på UniversityofFashion.com för att bläddra igenom förhandsvisningar som är tillgängliga för alla lektioner och se de många specialfunktionerna på webbplatsen

Hur det fungerar

Vi arbetar med prenumeration. När du prenumererar på University of Fashion får du omedelbar on-demand-tillgång till alla våra 500+ lektioner inom 13 olika modegrenar. Du kan titta på dem när som helst, var som helst. De flesta skolor tar ut en separat studieavgift per kurs. Dessa avgifter kan lägga upp till flera tusen dollar innan du tar examen. Dessutom måste du fysiskt resa till skolans klassrum under flera år för att lära dig vad du behöver veta. Men med University of Fashion, för endast $ 189 $, kan du njuta av ett helt års tillgång till alla våra kurser (över 500) och kunna lära sig modedesign från vilken plats som helst så snabbt eller så långsamt som du vill.

Professionellt producerade lektioner

University of Fashion's bibliotek innehåller hundratals lektioner som visar alla aspekter av modebranschen och modedesign, t.ex. drapering, mönstertillverkning, modekonst, produktutveckling, CAD, sömnad, modeaffärer, stickningar, föreläsningar och mycket mer. Våra lektioner organiseras av nybörjare, mellanliggande och avancerade för att både utbilda nybörjande modestudenter såväl som erfarna, professionella modedesigners och hemmakanaler som vill utöka sina färdigheter.

Lärd av professionella, aldrig amatörer

Våra lektioner lärs uteslutande av modehögskoleprofessorer och modebranschen.

Lätt att följa lektioner

Våra videolektioner förklarar hur du gör allt själv, steg för steg. Några av våra videor är korta, t.ex. 10 minuter eller så. Men andra springer i en och en halv timme. De flesta av våra lektioner går i genomsnitt 30-40 minuter.

Fråga oss vad som helst

Om du har frågor när du tittar på våra lektioner eller om du stöter på ett problem när du arbetar med ett av våra projekt, skriv bara till oss! Vår webbplats ger ett enkelt kontaktformulär. Vi svarar nästan alltid på våra elevers frågor inom 24 timmar, även på helger.

Verktyg och tillbehör

Alla våra lektioner innehåller en lista över de tillbehör och verktyg du behöver för att skapa den här lektionens projekt. Om du inte är bekant med ett nödvändigt verktyg eller inte har några eller alla tillbehör du behöver, har vi en modedesignverktygssida som förklarar hur varje verktyg ser ut och gör, och som ger olika sätt att köpa vad du behöver.

Tydligt synliga demonstrationer

Våra lektioner produceras professionellt i en stor, välbelyst studio med professionella videografer och ljudtekniker som driver en kamera, belysning och inspelningsutrustning av hög kvalitet. Alla våra lektioner lärs ut från designerns perspektiv, det vill säga att titta ner på ditt arbete som du skulle göra när du skapade något, själv. Detta är ett mycket bättre sätt att lära sig än att titta på en demonstration framför dig, där du bara kan se vad läraren gör från ett bakåtblickat eller ”vänd” perspektiv.

Textning och avskrifter

Alla våra steg-för-steg-lektioner innehåller en fullständig avskrift så att du kan läsa exakt vad instruktören sa i lektionen. Alla våra videor innehåller också valfria textning för att göra dem mer begripliga.

Utmärkt ljudkvalitet

Alla våra lektioner produceras med ett separat voiceover-spår som är tidsinställd för att exakt motsvara en lärares handlingar på skärmen. Du kan alltid höra och förstå varje steg i en University of Fashion -lektion. Inga långa, tråkiga pauser. Inga misstag. Inga övergångar.

Många användbara moderesurser

Många av våra lektioner innehåller användbara, nedladdningsbara filer som hjälper dig att bättre förstå nyckelbegrepp, göra knepiga mätberäkningar eller anpassa ditt projekt för olika storlekar.

Många av våra prenumeranter är för närvarande inskrivna på en modeskola

Vi är en stor anhängare av modeskolor. Om du någonsin har missat en nyckelklass vet du att det är nästan omöjligt att rekonstruera den demonstrationen, även när du lånar en väns anteckningar. Skriftliga ord kan helt enkelt inte beskriva alla de komplexa fysiska rörelser som används av en instruktör när han gör ett plagg. Men University of Fashion kan verkligen hjälpa dig här! Chansen är stor att vi har en lektion som är ganska nära att visa exakt vad din professor visade i klassen.

Våra prenumeranter älskar möjligheten att spela om våra lektioner om och om igen, titta på vad instruktören gör och sedan göra samma steg, själva, använda sina egna tyger och verktyg. Våra seriösa elever upprepar att göra vad instruktören gjorde på en av våra lektioner flera gånger tills de verkligen behärskar den färdighet som lärs ut. Detta kan vara skillnaden mellan att få ett A eller ett C när termen slutar. Många tusentals studenter från de bästa modeskolorna i världen har tittat på våra lektioner för att komplettera sin formella modeundervisning och för att hjälpa dem att göra läxor och speciella projekt.

Certifikat och examen

Vi delar inte ut certifikat eller formella examina. Många av våra studenter arbetar redan eller går på en modeskola, heltid. Många av våra studenter prenumererar på University of Fashion så att de senare kan arbeta för sig själva i sin egen designverksamhet. Andra University of Fashion -studenter bor för långt ifrån en bra modeskola för att kunna gå på den, eller få barn att ta hand om och kan bara lära sig mode på natten eller över helgen, eller har helt enkelt inte råd med kostnaden för att gå till en vanlig skola. Vi ger dessa studenter ett mycket mer prisvärt, flexibelt sätt att lära sig modedesign. Ändå kan våra prenumeranter fortfarande använda vår utbildning för att få arbete från traditionella arbetsgivare. Studenter vid modeuniversitetet visar sin kompetens gentemot arbetsgivare genom att visa arbetsgivare hur många plagg de har gjort själva genom att använda våra lektioner. Det är ett mycket bättre bevis på kompetens än en bit pergament.

Sammanfattning av fördelarna

 • Njut av obegränsad tillgång till ett bibliotek som innehåller många av hundratals videolektioner i modedesign, alla undervisade av professionella modedesigners
 • Lär dig när som helst på dagen eller natten, på datorer, smartphones eller surfplattor, var som helst
 • Kan ytterligare förstärka ditt lärande genom att läsa våra fullständiga skriftliga lektionstranskript
 • Få svar på dina frågor, snabbt. Vi har en personal av erfarna modedesigners redo att svara på dina frågor och lösa dina problem.
 • Få en lista över de verktyg och tillbehör som krävs för varje lektion och för många ett enkelt sätt att köpa dem
 • Skapa synliga bevis på dina nyfunna färdigheter att visa för potentiella arbetsgivare och modehögskolor
 • Njut av många modeföreläsningar, designerintervjuer, företags- och museirundturer med mera med ditt abonnemang.
 • Dra nytta av våra många resurser gratis med din prenumeration, t.ex. använda vår modeterminologi ordbok, bläddra bland våra rekommenderade böcker, tidskrifter och bloggar och ladda ner gratis croquis

Kosta

Vår årliga prenumeration kostar endast 189 dollar per år. Vi erbjuder också en återkommande månadsprenumeration på 19,95 US $ per månad. I gengäld får du obegränsad tillgång på begäran till alla våra resurser och videolektioner. Allt! Titta runt på webben. De flesta andra modekurser online kostar många hundra, om inte tusentals dollar för bara en klass! Du hittar aldrig ett bättre värde än University of Fashion.

Vår historia

Modeuniversitetet grundades och utvecklades av Francesca Sterlacci. Francesca tog examen från Fashion Institute of Technology (FIT) i New York. Hon grundade Francesca Sterlacci Ltd, ett high-end designermärke i New York som sålde till Saks, Nordstroms och många andra lyxbutiker runt om i världen. Hon började sedan undervisa på FIT och steg så småningom för att bli deras stol för modedesign. Francesca har skrivit många skrivböcker om mode, särskilt "Fashion Leather Design", "Historical Dictionary of the Fashion Industry", och 2019, en 3-boksserie: "Sytekniker för nybörjare", "Pattern Making Techniques for Beginners" och "Draperingsteknik för nybörjare".

Klicka här för att lära dig mer om att prenumerera på University of Fashion

Platser

 • New York

  220 Madison Ave. Suite PH-H

  Frågor