Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Strategic Business Management med professionell praktik online
The University of Law Business School Online

MSc Strategic Business Management med professionell praktik online

Online

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Distansutbildning

* Oktober 2023 - juni 2024: £10 750 | September 2024 - juni 2025

Introduktion

Vår nya MSc Strategic Business Management with Professional Practice Online-kurs är ett 2-årigt heltidsprogram för business master. Delar det första studieåret med den 1-åriga MSc Strategic Business Management, det 2-åriga programmet drar nytta av ett andra år av yrkesutövning specifikt för att främja sysselsättningsmöjligheter.

Vårt yrkesutbildningsår erbjuder större flexibilitet än ett traditionellt placeringsår och låter dig bestämma hur du ska omsätta dina färdigheter i praktiken. Välj en akademisk avhandling, affärsplan, affärs- eller konsultprojekt eller en betald placering i branschen, beroende på vilket alternativ som passar bäst för din framtida karriärväg. (För mer information om Professional Practice Year besök detta webbplats ).

Med ett starkt fokus på din framtida anställningsbarhet kommer vår ackrediterade Online business Master i Strategic Business Management att ge dig en bred förståelse för verksamheten och hur varje affärsområde påverkar och påverkar ett annat. Du kommer att få en fördjupad kunskap och förståelse för nyckelaspekterna av strategisk verksamhet och ledning i ett globalt sammanhang. Oavsett om du är chef, konsult, analytiker eller entreprenör, kommer du att ta examen redo att lansera, eller snabba upp din karriär, till nästa nivå.

Studenter kommer att bygga en utmärkt grund i de viktigaste aspekterna av företag och ledning som företag står inför idag. Designad med input från framgångsrika affärsmän, och som täcker olika moduler, kommer vi att se till att du har den bästa grunden för din professionella karriär.

Detta program är ackrediterat med den professionellt erkända Chartered Management Institute-kvalifikationen så efter framgångsrikt slutförande kan du ansöka om ett CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership samt din examen. Denna kurs erbjuds också som en "ackrediterad examen" av Chartered Institute of Marketing (CiM), vilket innebär att studenter kan få branscherkända kvalifikationer i en snabbare takt.

Njut av flexibilitet – genom att studera på vårt onlinecampus kan du arbeta i din egen takt och kring dina andra åtaganden, inom givna tidsfrister och vid din föredragna tid på dagen, med fördelen av vår expertis, erfarenhet och fokus på anställningsbarhet.

Kurskrav

  • 2:2 eller högre från en brittisk kandidatexamen eller motsvarande kvalifikationer
  • Internationella studenter kräver dessutom en engelskspråkig nivå som motsvarar IELTS 6,5 eller högre med minst 5,5 i varje komponent.

avgifter

  • Oktober 2023 - juni 2024: £10 750
  • September 2024 - juni 2025: £11 300

Karriärsbana

Företagsledning.

Om skolan

Frågor