Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc projektledning med professionell praktik online
The University of Law Business School Online

MSc projektledning med professionell praktik online

Online

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Distansutbildning

* Oktober 2023 - juni 2024: £10 750 | September 2024 - juni 2025

Introduktion

Vår nya MSc Project Management with Professional Practice Online-kurs är ett 2-årigt heltidsprogram för business masterprogram. Genom att dela det första studieåret med den 1-åriga MSc Strategic Business Management, drar det 2-åriga programmet nytta av ett andra år av yrkesutövning specifikt för att främja sysselsättningsmöjligheter för studenter.

Vårt yrkesutbildningsår erbjuder större flexibilitet än ett traditionellt placeringsår och låter dig bestämma hur du ska omsätta dina färdigheter i praktiken. Välj en akademisk avhandling, affärsplan, affärs- eller konsultprojekt eller en betald placering i branschen, beroende på vilket alternativ som passar bäst för din framtida karriärväg. (För mer information om Professional Practice Year besök detta webbplats ).

Vår Online MSc Project Management-examen fokuserar starkt på anställningsbarhet och ger studenterna kunskap och förståelse för nyckelaspekterna av projektledning. Med en toppmodern blandning av ramverk, verktyg och tekniker använder vi verkliga exempel och en praktikinriktad inlärningsmetod för att säkerställa att eleverna får de professionella färdigheter de behöver för att utmärka sig. Oavsett om det är en position i en organisation eller att starta eget företag som frilansande projektledare.

Denna kurs är ackrediterad av The Chartered Management Institute så efter framgångsrikt slutförande av kursen har du möjlighet att ansöka om ett CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership samt din examen.

Njut av flexibilitet – genom att studera på vårt onlinecampus kan du arbeta i din egen takt och kring dina andra åtaganden, inom givna tidsfrister och vid din föredragna tid på dagen, med fördelen av vår expertis, erfarenhet och fokus på anställningsbarhet.

Kurskrav

  • 2: 2 eller högre från en brittisk kandidatexamen eller motsvarande kvalifikationer
  • Internationella krav - En engelskspråkig nivå som motsvarar IELTS 6,5 eller högre med minst 5,5 i varje komponent.

avgifter

  • Oktober 2023 - juni 2024: £10 750
  • September 2024 - juni 2025: £11 300

Karriärsbana

Projektledning.

Om skolan

Frågor