Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Human Resources med anställningsrätt med yrkesutövning online
The University of Law Business School Online

MSc Human Resources med anställningsrätt med yrkesutövning online

Online

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Distansutbildning

* Oktober 2023 - juni 2024: £10 750 | September 2024 - juni 2025

Introduktion

Vår nya MSc Human Resources med anställningsrätt med yrkesutövning Online-kurs är ett 2-årigt heltidsprogram för business master. Genom att dela det första studieåret med den 1-åriga MSc Strategic Business Management, drar det 2-åriga programmet nytta av ett andra år av yrkesutövning specifikt för att främja sysselsättningsmöjligheter för studenter.

Vårt yrkesutbildningsår erbjuder större flexibilitet än ett traditionellt placeringsår och låter dig bestämma hur du ska omsätta dina färdigheter i praktiken. Välj en akademisk avhandling, affärsplan, affärs- eller konsultprojekt eller en betald placering i branschen, beroende på vilket alternativ som passar bäst för din framtida karriärväg. (För mer information om Professional Practice Year besök detta webbplats ).

Vår online-verksamhet Master i mänskliga resurser med anställningsrätt kommer att ge dig en bred förståelse för de viktigaste begreppen för personalhantering, samtidigt som det gör det möjligt för dig att specialisera dig i de juridiska aspekterna av HR-ledning och anställning, vilket ger dig en konkurrensfördel i jobbet marknadsföra. Strukturerad med tonvikt på att möta branschens utvecklingsbehov, och med ett starkt fokus på din framtida anställningsbarhet, kommer du efter avslutad kurs att vara väl lämpad att ta din karriär till en högre nivå.

Denna kurs är ackrediterad av både The Chartered Institute of Personal and Development (CIPD) och The Chartered Management Institute (CMI). Det betyder att du efter att ha avslutat din examen har möjlighet att ansöka om en CIPD-certifiering och ett CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership.

Njut av flexibilitet – genom att studera på vårt onlinecampus kan du arbeta i din egen takt och kring dina andra åtaganden, inom givna tidsfrister och vid din föredragna tid på dagen, med fördelen av vår expertis, erfarenhet och fokus på anställningsbarhet.

Kurskrav

  • 2: 2 eller högre från en brittisk kandidatexamen eller motsvarande kvalifikationer
  • Internationella krav - En engelskspråkig nivå som motsvarar IELTS 6,5 eller högre med minst 5,5 i varje komponent.

avgifter

  • Oktober 2023 - juni 2024: £10 750
  • September 2024 - juni 2025: £11 300

Karriärsbana

Civilingenjör Human Resources and Employment Law.

Om skolan

Frågor