Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Cyber ​​Security Management med professionell praxis online
The University of Law Business School Online

MSc Cyber ​​Security Management med professionell praxis online

Online

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Distansutbildning

* Oktober 2023 - juni 2024: £10 750 | September 2024 - juni 2025

Introduktion

Vår nya MSc Cyber ​​Security Management with Professional Practice Online-kurs är ett 2-årigt heltidsprogram för business master. Genom att dela det första studieåret med den 1-åriga MSc Strategic Business Management, drar det 2-åriga programmet nytta av ett andra år av yrkesutövning specifikt för att främja sysselsättningsmöjligheter för studenter.

Vårt yrkesutbildningsår erbjuder större flexibilitet än ett traditionellt placeringsår och låter dig bestämma hur du ska omsätta dina färdigheter i praktiken. Välj en akademisk avhandling, affärsplan, affärs- eller konsultprojekt eller en betald placering i branschen, beroende på vilket alternativ som passar bäst för din framtida karriärväg. (För mer information om Professional Practice Year besök detta webbplats ).

Denna forskarutbildning online är utformad för att utrusta affärsmän med en djup förståelse av kärnaspekterna av cybersäkerhet i vårt nuvarande, snabbt utvecklande, tekniska landskap. I synnerhet kommer detta program att ge färdigheter och förståelse för karriärutveckling inom datavetenskaplig hantering av cybersäkerhet eller någon chefsroll där riskbedömning och analys av data spelar en viktig roll. Efter avslutad kurs kommer du att ha kunskapen och färdigheterna för att ta din karriär till en högre nivå och maximera dina framtida inkomster.

Denna kurs är ackrediterad av The Chartered Management Institute så efter framgångsrikt slutförande av kursen har du möjlighet att ansöka om ett CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership samt din examen.

Njut av flexibilitet – genom att studera på vårt onlinecampus kan du arbeta i din egen takt och kring dina andra åtaganden, inom givna tidsfrister och vid din föredragna tid på dagen, med fördelen av vår expertis, erfarenhet och fokus på anställningsbarhet.

Kurskrav

  • 2: 2 eller högre från en brittisk kandidatexamen eller motsvarande kvalifikationer
  • Internationella krav - En engelskspråkig nivå som motsvarar IELTS 6,5 eller högre med minst 5,5 i varje komponent.

avgifter

  • Oktober 2023 - juni 2024: £10 750
  • September 2024 - juni 2025: £11 300

Karriärsbana

Cybersäkerhet och hantering.

Om skolan

Frågor